Hirdessen oldalunkon!
Ajánlatait, akcióit havonta frissítheti ! 
A hirdetés feltételeiről és részleteiről érdeklődjön kollégáinknál!

 

PARTNEREINK 

 

TREFF JELMEZ

Jelmezek, kosztümök, alkalmi ruhák a legszélesebb választékban méretre igazítással. A legjobb ötlet egy bulira, vagy rendezvényre extravagáns öltözékben megjelenni. Nem csak a báli szezonban hanem minden évszakban kínálunk gyermek - férfi - női jelmezeket kiegészítőkkel. Minőségi anyagokból, gondos munkával készült egyedi ruhaköltemények. Itt nem éri meglepetés! Több év tapasztalata, és a közel kétezer darabos ruhakészlet gondos rendebentartása profi munkát eredményez, és személyre szabott kiszolgálást nyújt mindenkinek.  Keressen minket Budapesten is a Fratelli Goldoni  galáriáján, ahol ruháinkat személyesen meg is tekintheti. Budapesti kiszállítást biztosítunk igény esetén! 

 

www. treffjelmez.hu.hu | info@fratelligoldoni.hu | Tel.: 06 20 911 9271 | 20 470 8099

 

 

A TREFF JELMEZEK MEGÁLMODÓJA ÉS KÉSZÍTŐJE

Némethné Kökényesi Györgyi vagyok. Annak idején a továbbtanulás nekem is nagy dilemmát okozott.  Mi az, ami egy egész életet tartalmassá tud tenni, és emellett meg lehet belőle élni? Szüleim talán láttak bennem valamit, és támogattak, hogy a művészet felé terelődjön a figyelmem. Úgy alakult, hogy 3 évig a Győri Színházban voltam jelmez- és ruhakészítő tanulósegéd. Színdarabok, jelmezek, művészek, na ez a különös világ, ami megnyílt előttem, eldöntötte a további sorsomat. Ez a miliő, ami ha olyan embert érint meg, aki kicsit is fogékony, nincs menekvés, rabjává válik. A jelmezek világa a szenvedélyemmé vált, a munka néha nagyon fárasztó de lelket gyönyörködtet. Különleges emberekkel, rendezőkkel, tervezőkkel, művészekkel találkoztam, akiktől sokat tanultam, nyitottabbá vált előttem az a világ, ami sokszor visszavitt olyan időkbe, amit csak könyvekből, filmekből láthatunk. 

www. treffjelmez.hu.hu | jelmez@freemail.hu | Tel.:  96/448-139 Mobil: 20/585-8193 | 9028 Győr, Szabadi u. 13/F.

 

 

ASSIMIL - egy  jó "útitárs" magyaroknak külföldön, és külföldieknek Magyarországon 

 

"Kapd elő" kis szótárak, nyelvkönyvek, zsebkönyvek, melyek könnyen és praktikusan használhatóak, olcsón beszerezhetőek, és igazi segítséget jelenthetnek a szorult helyzetekben. Már közel húsz nyelven, speciális kiadásokkal is! A cég kiadványai nyelvi csomgjai, hanganyagai üzletünkben is megrendelhető 15 % kedvezménnyel!

 

www. assimil.hu | info@fratelligoldoni.hu | Tel.: 06 20 911 9271 | 20 470 8099

 

  STEREO BAND... zene buona! ...esküvőkre, partikra, rendezvényekre ...vagy csak úgy!

Fáradhatatlan dinamizmus, örökzöld dallamok, garantált jóhangulat! Évek óta a határon túl is közvetíti az együttes a zenéjét. Tradíciónak számít az olasz szilveszter, Lazio tartományban, mellyel a zenekar évről-évre a Fratelli Goldoni vendégeit   szórakoztatja. Forduljon hozzánk bizalommal, ha munkahelyi vagy privát rendezvényét szeretné élő zenével még hangulatosabbá tenni, akár itthon vagy határainkon túl.

info@fratelligoldoni.hu | Tel.: 06 20 911 9271 | 20 470 8099

 

 

 

FŐZŐMASINA - a haladó konyha 

A gondolat, melynek mentén konyhánk szerveződik egy mondatban: különleges eljárással, friss alapanyagokból készült ételek, amelyeket a mai kor gasztronómiai kihívásai hívtak életre, tradicionálisan magyar és nemzetközi ételek kínálata - talán így jellemezhetnénk legjobban e kreációk filozófiai megközelítést. Ételeink tele vannak ízekkel, zamatokkal, több fogás elfogyasztásához beállított optimális adagok a korszerű gasztrokultúra kívánalmainak megfelelően. Azzal, hogy mi az alapanyagokat sous-vidáljuk a készételeknek egészen más, sokkal zamatosabb ízeket tudunk adni. Csak frissen beszerzett, vagy sous-vidált alapanyagokkal dolgozunk, illetve sok mindent – például a tésztákat, fagylaltot, sorbet-t – a séfünk maga készít. Ezzel a szakmai és technikai háttérrel, különleges helyszíneken is vállaljuk rendezvények teljes körű lebonyolítását, séfünk és szakácsaink személyes előadásában, közreműködésével, interaktív kapcsolatban vendégeinkkel.

www.fozomasina.hu      Mail:  fozomasina@gmail.com   Tel.: +36 20 437 4535

 

 

Poncz Dental Fogászat Budapesten és Monoron

Magas szintű szakértelem, megnyugtató barátságos környezet és prémium kategóriás eszközök a garancia arra, hogy nálunk Ön a legjobb fogászati ellátásban részesül.
Orvosaink Dr. Poncz Lajos és Dr. Poncz Ernő sokéves szakmai tapasztalattal rendelkeznek, melyre több ezer elégedett páciens mosolya a garancia.
Rendelőinkben a kezelések széles kínálatával várjuk kedves pácienseinket:
• Konzerváló fogászat
•  Esztétikus fogászat
•  Szájsebészeti beavatkozások
•  Implantológia
Fájdalommentesen, gyorsan és magas színvonalon kezeljük mindennemű fogászati problémáját.
Keressen bennünket bizalommal!

Poncz Dental Budapest 1095 Bp, Soroksári út 1. (A Boráros téren a Petőfi híd lábánál a Duna Házban)
Poncz Dental Monor | 2200 Monor, Kossuth Lajos u. 81
www.ponczdental.hu e-mail:  info@ponczdental.hu Dr. Poncz Ernő 30/711-8755

 

 

 Fratelli Goldoni Kft.   |   1076 Budapest, Garay tér 16. (bejárat a Cserhát utcából)   |   Tel.: 06 1 400 7337   |   E-mail: info@fratelligoldoni.hu