Az oldalon megjelenített szállodák Magyarországon kizárólagosan a Fratelli Goldonin keresztül foglalhatóak egész évben kizárólagos árakon. Az értékesítés keretében utasaink, vendégeink kivételesen kedvező árakon foglalhatnak szállást, mélyen az internetes szálláshely foglaló portálok árai alatt. Irodánk a szálláshelyek kizárólagos képviseleteként működik Magyarországon. Kivételes szerződéseinknek köszönhetően a Fratelli Goldoni árai a szálláshelyek közvetlen  árainál is kedvezőbbek. A kizárólagosságnak köszönhetően rugalmas foglalási és fizetési feltételeket tudunk biztosítani utasainknak. 

OLDAL MENÜ

-HOTEL AL GABBIANO
-HOTEL ALLA CROCE

-HOTEL ROMA*** - PALMANOVA (VE)
-HOTEL LORELLA
-HOTEL BAIA DEL SORRÍSO*** - CASTIGLIONCELLO
-VILLA REVEDIN 
-ETN HOTEL*** - SARAJEVO

-HOTEL BELVEDERE**** SARAJEVO
-HOTEL ADRIA*** NEUM
-HOTEL SUD-EST*** LAVAGNA

 

 

          HOTEL AL GABBIANO*** és VILLA FAGGIOTTO          Levada di Ponte di Piave   ( TV )

A hotel al Gabbiano egy család által üzemeltetett hotel, 2 szinten 30 szobával, összesen 65 fő férőhellyel. A Stefanel család tulajonában álló ház sajátos hangulatú, szobái barátságosak, minden komfortal felszereltek, légkondícionáltak. A hotel éttermében az ízletes helyi konyha remekeivel ismerkedhetnek. Az esték kiváló alkalmat biztosítanak, hogy a hotel bárjában végig kóstolgassuk a híres Oderzo és Bassano del Grappa környéki borokat. Az esti borozgatásokat, élő zene kíséri, melyet a hotel saját bárzongoristája tesz még hangulatosabbá örökzöld itáliai dallamokkal. Levada di Piave egy csendes falu Oderzo közelében. A hotel a település főutcáján található, ahol a pihenés garantált, a csendet csak a szomszédos templom harangjai törik meg. 

   
Az al Gabbiano hotelben két étterem párhuzamos működése is biztosított. Adottságai lévén kiválóan alkalmas rendezvények, tréningek, továbbképzések helyszínéül. 

 

   
            

Miért éppen Levada? ...több fontos érv szól a választás mellett

- ajánljuk mindazoknak a hotelt, akik a környéken autózva szeretnék bejárni a tartományt
- ha Velencében tervez programot, a hotelből autóval 40 perc alatt a kikötőben lehet és nem kell dupla áron szállodai szobát foglalnia
- dél felé tartó tranzit utasaink számára kiválló pihenést biztosít, az A4-es autópályától mindössze 17 kilométerre található hotel
- kivállóan alkalmas csillagtúraszerű kirándulásokhoz, csoportoknak és egyéni utasoknak egyaránt, hiszen egy órán belül, elérhető Padova - Vicenza - Velence, valamint két óra alatt elérhető a Garda tó - Verona - Mantova...
- kiválló levegő, csendes környék, ízletes konyha, szolgálatkész személyzet 
- egész évben nyitvatartó fűtött hotel, padlószőnyeges szobákkal

Észak-olaszországi utazásaihoz a legjobb választás!

       

VIP szobák törzsutasaink, kiemelt vendégeink részére, valamint üzleti partnereink számára. Egyes szobák privát lifttel megközelíthetőek, a lift közvetlenül a szobába nyílik, más szobák hidromasszázs káddal felszereltek. 

Céges rendezvényekhez, konferenciákhoz, egyéb alkalmakhoz a vendégeink rendelkezésére áll a hotelhez tartozó Villa Faggiotto, ahol több ültetési módban tudunk elhelyezni közel száz főt. 

    

2017 - ES ÁRAINK EGÉSZ ÉVBEN:

Egyéni vendégek ( tranzit / 1 éjszakás ) reggelivel 14.900 Ft / fő / éj                                                                                        
Egyéni vendégek ( tranzit / 1 éjszakás ) félpanzióval 16.900 Ft / fő / éj  
Egyéni vendégek ( 2 vagy több éj )  reggelivel 13.500 Ft / fő / éj  
Egyéni vendégek (2 vagy több éj ) félpanzióval 15.900 Ft / fő / éj  
Tranzitszállás csoportok részére reggeli nélkül 8.100 Ft / fő / éj  
Tranzitszállás csoportok részére reggelivel 10.200 Ft / fő / éj  
Tranzitszállás csoportok részére félpanzióval 12.900 Ft / fő  

Az árak kiemelt időszak / ünnepi időpontok függvényében változhatnak
   

Konferenciák, rendezvények, catering szolgáltatások tekintetében kérje irodánk igényeihez mért, személyre szabott ajánlatát. Zenés rendezvények megszervezését is vállaljuk. 

Információ: utazas@fratelligoldoni.hu |   06 1 400 7337

 

    

 

          HOTEL LORELLA**          FIUGGI   ( LZ )

Fiuggi a festői Lazio tartomány szinte érintetlen ékszerdoboza, amely a rohanó mindennapoktól elizoláltan alussza álmát. Ódon falai, festői panorámája, merész hegyormai, romantikus sikátorai egyedi hangulatot adnak a városnak, talán nem véletlen, hogy a nemzet nagy politikusai itt vásároltak nyaralókat, luxus villákat. Közel ezer év történelmét őrzik a falak, amelyeket egykori Rómában avatott pápák emeltek. A Róma szomszédságában fekvő Fiuggi igazi meseváros, ahol a pihenést csak fokozza az ízletes egyedi konyha és a kitűnő helyi borok. A település Róma és a dél felé irányuló kirándulásokhoz ideális kiindulópont, Róma mindössze 45 perc alatt érhető el, Nápoly mintegy 90 perc alatt. A hotel 800 m tengerszint feletti magasságon található gyönyörű panorámával a határában húzódó völgyre. Levegője kimutatottan már 2 napos kint tartózkodás alatt is jótékony hatással van az allergiában és asztmában szenvedő emberekre. A helyi ásványvíz Európában is ismert és alkalmazott gyomor- és bélrendszeri betegségekben szenvedő emberek esetében. A település egykoron a pápák lakhelye volt, ma a politikusok és a felső tízezer kirándulóhelye, a hegyoldalban húzódik Berlusconi és Ciampi villája. Sikátorai, kőbe vájt lépcsői, kilátói, mediterrán növényei, kaktuszai festővászonra kívánkoznak… legjobb reklámunk azonban az évről– évre visszajáró utasok folyamatosan emelkedő száma.

    

Utasainkat 1-2-3 ágyas szobákban helyezzük el. Minden szoba telefonnal TV–vel felszerelt. A hotel tradícionális helyi konyhája, ásványvize és borai, utasaink körében közel tizenöt éve nagy megbecsülésnek örvendenek. Cégünk Magyarországon a szálloda kizárólagos képviselete. A hotel Fiuggi óvárosában található, mintegy öt perc sétára a város főterétől és kilátójától. A sikátoros ódon városkép igazi dél-olasz hangulatot teremt.

     

A déli tartományok sajátosságainak megfelelően a szobák és mellékhelységek alapterülete kisebb, de összkomfortos és kényelmes, barátságos. A hotel konyhája kitűnő, Anagni borait és Fiuggi fonte vizét érdemes megkóstolni.

ÁRAINK EGÉSZ ÉVBEN:

Egyéni vendégek ( tranzit / 1 éjszakás ) reggelivel 12.500 Ft / fő / éj                                                                                        
Egyéni vendégek ( tranzit / 1 éjszakás ) félpanzióval 14.500 Ft / fő / éj  
Egyéni vendégek ( 2 vagy több éj )  reggelivel 11.900 Ft / fő / éj  
Egyéni vendégek (2 vagy több éj ) félpanzióval 13.900 Ft / fő / éj  
Tranzitszállás csoportok részére reggeli nélkül 6.900 Ft / fő / éj  
Tranzitszállás csoportok részére reggelivel 7.900 Ft / fő / éj  
Vacsora felár 2.900 Ft / fő  


Több éjszakás csoportok reggelivel


6.990 Ft / fő / éj
 
Több éjszakás csoportok félpanzióval 8.590 Ft / fő / éj  
   

Információ: utazas@fratelligoldoni.hu | 06 1 400 7337

   

 

HOTEL BAIA DEL SORRÍSO*** - CASTIGLIONCELLO

   

   

Castiglioncello a Tirrén tenger egyik gyöngyszeme. A város építkezése a természetből táplálkozik, a tengerparti szakasz vadregényes, sziklaszirtekkel tarkított, rengeteg természetvédelmi övezettel és parkkal. A tengerparti települést azoknak ajánljuk, akik a pulzáló éjszakai élet helyett a természetet és  a tengert részesítik előnyben. Castiglioncello Livorno alatt található déli irányban, távol a nagyvárosok zajától a természet ölelésében. A településről könnyűszerrel eljuthatunk a legszebb Toszkán városokba Sienába, San Gimignanoba, Montepulcianoba, Luccába de akár Firenzébe is. Budapestről indulva mintegy tizenegy-tizenkét óra alatt érhetjük a tengerparti települést autóval. Szálláshelyünknek a Hotel Baia del Sorrísonak egy század eleji villa ad otthont, mely egyedi elhelyezkedése lévén csodálatos panorámával ajándékozza meg a szálló vendégeit. Nem luxus szállást ajánlunk, hanem egy életérzést. A Quercetanto öböl a partszakasz egyik legszebb része. A hotel szobái tágasak, világosak, légkondícionáltak, egyszerűen berendezettek, összkomfortosak, minden igényt kielégítenek. A szobákban hűtőszekrény, és széf nem biztosított, a fürdőszobák hajszárítóval felszereltek. A hotel saját étteremmel rendelkezik, és sziklába vájt lépcsőin vagy lifttel a a privát strandszakasz pillanatok alatt elérhető. 

Árak / fő / éj reggelivel

Időpont Árak 
május 20 - június 15 / szeptember 02 - 13 15.900 Ft
június 15 - június 29 16.900 Ft
június 29 - augusztus 03 17.900 Ft
augusztus 03 - augusztus 10 18.500 Ft
augusztus 10 - augusztus 17 18.500 Ft
augusztus 17 - augusztus 24 18.500 Ft
augusztus 24 - augusztus 31 16.900 Ft

Vacsora felár: 3.310 Ft / fő / alkalom
Csoportok számára kedvezményes szállás árak egyéni árképzés alapján

 

           VILLA REVEDIN - GORGO AL MONTICANO
 

Természet, vallás, és történelem találkozása egy kis erdőszéli faluban. Kis patak, lovagló ösvények, szőlőültetvények, templomtorony... ki ne álmodna egy ilyen utópisztikus és egyben idilli környezetről, ahol a madarak énekét viszi a szél, és a motorizáció minimális?... A hely adott és létezik, Velencétől mindössze egy órányi autóútra, Oderzo és Noventa szomszédságában, mintegy 30 kilométerre az autópályától.

    
 

A mese itt még nem ér véget... a XV. században a Morosini család gazdálkodni kezd a területen és hamar felfedezik annak kiváló adottságait. A XVIII. században fogan meg végérvényesen Foscarini Cornaro fejében egy kastély építése, melyet a későbbiekben a Revedin család megvásárol. Ki ne vágyna egy igazi barokk kastély falai között pár éjszakát eltölteni, vagy annak kertjében sétálni, esetleg egy komolyzenei koncertet meghallgatni?...

  

Az elképzelése most akár valóra is válhat! Cégünk a kastély kizárólagos képviselője Magyarországon, így kivételes áron tölthet el vendég éjszakákat a Villa Revedinben!

    
 

A Villa kertje kivállóan alkalmas szabadtéri rendezvények szervezésére, ideális helyszíne esküvőknek, vagy tréningeknek, üzleti megbeszéléseknek. Nem kell azonban az időjárás szeszélyeihez alkalmazkodnia, hiszen a kastély belső termeit is minden igényt kielégítően berendezve és felszerelve  rendelkezésükre tudjuk bocsátani. 

   

A szobák összkomfortosak, a kastély hangulatának megfelelően vannak berendezve.

         

ÁRAINK EGÉSZ ÉVBEN:

Egyéni vendégek ( tranzit / 1 éjszakás ) reggelivel nem kérhető                                                                                        
Egyéni vendégek ( tranzit / 1 éjszakás ) félpanzióval nem kérhető  
Egyéni vendégek ( 2 vagy több éj )  reggelivel 17.500 Ft / fő / éj  
Egyéni vendégek (2 vagy több éj ) félpanzióval 21.900 Ft / fő / éj  
Tranzitszállás csoportok részére reggeli nélkül nem kérhető  
Tranzitszállás csoportok részére reggelivel nem kérhető  
Vacsora felár  


Több éjszakás csoportok reggelivel


12.500 Ft - tól
 
Több éjszakás csoportok félpanzióval 14.900 Ft - tól

 

MINDENKINEK VAN EGY ÁLMA... 
 

 

   

 

Velence városába királynőként bevonulni, és örök hűséget esküdni szívünk választottjának... netán egy barokk kastélyban ünnepelni a nagy napot, esetleg mindezt együtt?... Mindez nem csak álom! Bízza a részleteket szakemberekre, és élvezze a nagy napot főszereplőként! Esküvők teljeskörű szervezését vállaljuk! Szállás, catering, hajóbérlés, élő zene, utaztatás, programszervezés... bízza ránk magát! Kérje részletes árajánlatunkat, elkötelezettség nélkül, díjmentesen!  

Terembérlés és catering szolgáltatások függvényében kérje személyreszabott árajánlatunkat!
További szálláshoz kapcsolódó szolgáltatásaink: privát hajóbérlés, idegenvezetés, tolmácsolás

Információ: info@fratelligoldoni.hu |   06 1 400 7337

 

HOTEL ROMA*** - PALMANOVA (VE)

    
   

Egyszerűen berendezett, összkomfortos szobák, helyi konyhával és kiválló elhelyezkedéssel Palmanova központjában, 150 méterre a borgo - tól és Piazza Grandétól. Kitűnő szálláshely tranzitáló vendégek számára. Trieszt és Velence közelsége miatt ideális szálláshely lehet csillagtúraszerű kirándulások esetén. A hotel egyszerű berendezettséggel bír, így üzleti vagy munka jellegű utazásokhoz nem javasoljuk.  Minden szoba összkomfortos, saját fürdőszobás.   

Árak / fő / éj reggelivel

Időpont Árak 
május 20 - június 15 / szeptember 02 - 13 13.900 Ft
június 15 - június 29 13.900 Ft
június 29 - augusztus 03 14.900 Ft
augusztus 03 - augusztus 10 15.900 Ft
augusztus 10 - augusztus 17 16.900 Ft
augusztus 17 - augusztus 24 15.900 Ft
augusztus 24 - augusztus 31

Csoportok reggelivel:

 
14.900 Ft

9.900 Ft
 

 

 ETN HOTEL*** - SARAJEVO * Bascarsija ( török bazár / történelmi belváros )

Egy oszmán ház belsejében kapott helyet a 24 szobás, keleti hangulatú kis hotel. Aprólékos belső design, mindenre kiterjedő figyelem, modern és tágas belső terek és makulátlan tisztaság jellemzi a  házat. A szálloda közvetlenül a Sebilj kútnál található a mecsetek tövében. A történelmi belváros 50 méterre található. Busz, villamos: 30 m, Kávézó, pék, közért: 5 m. 

  
  

Árak Ft - ban / fő / éj január 03 - március 31 április 01 - szeptember 30 október 01 - december 20
1 éjszakás tartózkodás reggelivel 12.900 Ft 13.900 Ft 12.900 Ft
Több éjszakás tartózkodás reggelivel 11.900 Ft 12.900 Ft 11.900 Ft
Több éjszakás tartózkodás félpanzióval 14.800 Ft 15.800 Ft 14.800 Ft
Csoportok reggelivel 7.200 Ft 7.550 Ft 7.200
Csoportok félpanzióval 9.500 Ft 9.900 Ft 9.500 Ft

Egyágyas felár: 3.900 Ft / fő / éj


 

HOTEL BELVEDERE**** SARAJEVO, Visnjik 2  *   BOSNIA  HERZEGOVINA

A sarajevói kirándulások, hosszú hétvégék, csillagtúrák ideális szálláshelye lehet a Hotel Belvedere. A város "rózsadombján" meghúzódó közel hatvan férőhelyes szálloda, kivállóan alkalmas pihenésre, üzleti utazáshoz, kiránduláshoz és nem utolsó sorban ajánljuk azoknak, akik a városban szeretnének pár napot eltölteni anélkül, hogy több tízezer forintot költenének szállásra. A hotel szobái padlószőnyegesek, összkomfortosak. A depandance szárny szalonjában nagy képernyős LCD televíziók, és kandalló biztosítja az esti pihenést. A nyári reggelek kedvenc tartózkodási helye a kis előkert szökőkúttal, asztalokkal és székekkel, ahol a reggelit fogyaszthatják vendégeink. A főépület reggelizőjében egzotikus növények ölelésében fogyaszthatják el vendégeink reggelijüket. A házban szauna üzemel, mely külön térítés ellenében használható. Személykocsival érkező vendégeinknek a parkolás biztosított. A történelmi belváros kényelmes 15 perces sétával érhető el.

     

Árak Ft - ban / fő / éj január 03 - március 31 április 01 - szeptember 30 október 01 - december 20
1 éjszakás tartózkodás reggelivel 12.900 Ft 13.900 Ft 12.900 Ft
Több éjszakás tartózkodás reggelivel 11.900 Ft 12.900 Ft 11.900 Ft
Több éjszakás tartózkodás félpanzióval 14.800 Ft 15.800 Ft 14.800 Ft
Csoportok reggelivel 7.200 Ft 7.550 Ft 7.200
Csoportok félpanzióval 9.500 Ft 9.900 Ft 9.500 Ft

Egyágyas felár: 3.900 Ft / fő / éj
Idegenforgalmi adó: az ár tartalmazza!

Reggeli: svédasztalos

Konferenciák, rendezvények, catering szolgáltatások tekintetében kérje irodánk igényeihez mért, személyre szabott ajánlatát. Zenés rendezvények megszervezését is vállaljuk. 

Információ: utazas@fratelligoldoni.hu | 06 20 911 9271 | 20 470 8099

 

HOTEL ADRIA*** NEUM  *   BOSNIA  HERZEGOVINA

A bosnyák tengerpart 4 kilométernyi partszakaszán a hely szűke miatt a lakók kihasználták a mediterraneum adta természeti lehetőségeket és házaikat fecskefészekszerűen a hegyoldalra tapasztották. A város 4 szintje között lépcsőkön és liftek segítségével lehet közlekedni. A nyaralások kiválasztásánál mindig elsődleges cél a megfelelő fekvésű,  és panorámájú szoba vagy apartman kiválasztása. Most egy olyan helyet kínálunk Önnek, ahol ez nem jelent problémát, mert a város összes háza szinte a tengerre néz kellemes erkélyekkel, csodálatos mediterrán környezetben. Miért éppen Neum?...ha egy olyan helyre vágyik, ahol nincs nemzetközi turizmus, szeretne helyi ízeket megkóstolni, helyi emeberek közt tölteni a vakációt, esténként bárokban ücsörögni és élő zenét hallgatni... akkor jó helyen jár. A kultúráért sem kell órákat utazni. Mostar és Dubrovnik 70 kilométerre találhatóak szállodánktól. A magányos csendes pihenésre vágyók teraszukról csodálhatják az Adriát. A hotel Adria összkomfortos padlószőnyeges szobákat kínál. Nagy előnye a tágas terek, teraszok, kitűnő konyha. A strand a lépcsőkön mindössze 1 perc, boltok 200 méteren belül, éttermek és bárok a tengerparti sétányon elérhetőek 2 perc sétával. Szabad és fizető strand biztosított.

     

Árak Ft - ban / fő / éj reggelivel május 01 - június 30
szeptember 02 - október 20
július 01 - augusztus 03 augusztus 04 - szeptember 01
1 éjszakás tartózkodás nem kérhető nem kérhető nem kérhető
minimum 3 éjszakás tartózkodás esetén 12.900 Ft 13.900 Ft 16.900 Ft
nagyobb létszámú baráti társaságok / csoportok 6.900 Ft 7.500 Ft 8.500 Ft
       
       

Egyágyas felár: 3.900 Ft / fő / éj
Idegenforgalmi adó és foglalási költség: 1.900 Ft / fő / foglalás
Reggeli: svédasztalos

Információ: utazas@fratelligoldoni.hu | 06 1 400 7337

 

HOTEL SUD-EST*** LAVAGNA  *   ITALIA - CINQUE TERRE

A Ligúr tengerpart és a Cinque Terre szerelmeseinek, valamint az igazi ínyenc amorosoknak ajánljuk Itália ezen partszakaszát, mely vadregényes öbleivel, és végtelen erdeivel elvarázsolja az utazót. Egy olyan vidéken járunk, ahol az Istenek nem spóroltak a paradicsomi környezettel. Képzeljék csak el azt a helyet, ahol a tenger zavarbaejtően kék, a hegyek tekintélyt parancsolóan magasak, a csendes halászfalvak alvó színes házai képeslapokat meghazudtoló színekben tündökölnek, és a trattoriák folymatosan megtöltik illatokkal a levegőt. A fáradt halászhálók, a lustán napozó macskák, és a délutáni szieszta csendjét megtörő vespák a mindennapok elengedhetetlen részei.

   

Szállodánk Lavagna központjában található, mintegy 350 méterre a strandtól. Lavagnából egy óra alatt elérhetőek a híres cinque terrei halászfalvak, La Spezia, valamint Genova. Kiválló szálláshely lehet toszkán szomszédolásokhoz és ligúr tengerparti strandolásokhoz. A hotel konferenciatermei alkalmassá teszik a helyet szakmai programok lefolytatásához, vagy munkával egybekötött pihenésekhez. A szobák egyszerűen berendezettek, összkomfortosak, minden igényt kielégítenek.  Minden szoba hidegburkolatos a tengerparti elhelyezkedés miatt. A WiFi használata csak a közösségi helységekben biztosított. Felhívjuk vendégeink figyelmét, hogy a szobákban nincs hűtőszekrény, de  a szálloda személyzete készséggel áll vendégeink rendelkezésére a hűtendő gyógyszerek és élelmiszerek elhelyezésében.  A tetőn tengerre néző panoráma napozó biztosítja a gondtalan pihenést. A hotel konyhája ízletes vacsorákkal várja a vendégeket. A strand mindössze 2 perc alatt elérhető, boltok 200 méteren belül találhatóak. Szabad és fizető strand egyaránt biztosított.

      
   

Árak Ft - ban / fő / éj reggelivel         május 01 - június 30  
szeptember 02 - október 20
    július 01 - augusztus 03    augusztus 04 - szeptember 01
1 éjszaka reggelivel nem kérhető nem kérhető nem kérhető
minimum 3 éjszakás tartózkodás esetén 14.900 Ft 15.900 Ft 16.900 Ft
félpanziós felár 3.000 Ft 3.500 Ft 3.500 Ft
Idegenforgalmi adó és foglalási költség 1.900 Ft 1.900 Ft 1.900 Ft
       

Egyágyas felár: 3.900 Ft / fő / éj
 

Információ: utazas@fratelligoldoni.hu | 06 1 400 7337

 

 

       HOTEL ALLA CROCE***  Ponte di Piave   ( TV )

A hotel távol a város zajától a Trivenetói vidéken található, az autópályától 15 kilométerre, Velencétől egy órányira. 1969 - ben nyitott meg a szálloda, mely 2006 - ban teljes felújításon esett át. Minden szoba összkomfortos, padlószőnyeges, modern berendezéssel. A hotelszobákat és közösségi helyeket tágas terek és világosság jellemzi. Ez a szálláshelyünk a Hotel al Gabbiano és a Villa Revedin közelében található, mintegy 5 kilométernyi távolságra. Ünnepi időszakokban, karnevál idején nagy létszámú csoportjaink megosztva kerülnek elhelyezésre az Al Gabbiano és Alla Croce hotelekben.  

   
             

ÁRAINK EGÉSZ ÉVBEN:

Egyéni vendégek ( tranzit / 1 éjszakás ) reggelivel 13.900 Ft / fő / éj                                                                                        
Egyéni vendégek ( tranzit / 1 éjszakás ) félpanzióval 15.900 Ft / fő / éj  
Egyéni vendégek ( 2 vagy több éj )  reggelivel 12.900 Ft / fő / éj  
Egyéni vendégek (2 vagy több éj ) félpanzióval 14.900 Ft / fő / éj  
Tranzitszállás csoportok részére reggeli nélkül 7.500 Ft / fő / éj  
Tranzitszállás csoportok részére reggelivel 8.900 Ft / fő / éj  
Vacsora felár 3.000 Ft / fő  
Több éjszakás csoportok reggelivel 8.500 Ft / fő / éj  
Több éjszakás csoportok félpanzióval 10.550 Ft / fő / éj  
     

Információ: utazas@fratelligoldoni.hu | 06 1 400 7337

 

Goldoni... la ottima scelta!

 Fratelli Goldoni Kft.   |   1076 Budapest, Garay tér 16. (bejárat a Cserhát utcából)   |   Tel.: 06 1 400 7337   |   E-mail: info@fratelligoldoni.hu