( kattints a címekre a programok megnyitásához... )

#RIVIERA DEI FIORI - IMPERIA - CHIUSANICO

#BAGNA CAUDA ÉS PANETTONE ESTEK BUDAPESTEN

# OLASZ FILMESTEK A FRATELLI FIÚKKAL

#Transzferek, idegenvezetés Olaszországban

 

 

 

 

 

 

 

MAGYARORSZÁG
BALATON 

 

Szelek szárnyán, hullámok hátán...

A HARMADIK VITORLABONTÁS! 

 

 

 
 


Egy nagy találkozásra hívunk újra. Nőnapi vitorlázás a Balatonon a Fratelli Goldonival. 2021.március 13 -án egy egész napos programra várunk a Balatonnál. Programunkat Siófokon kezdjük ahol vitorláshajóra szállunk és egy 2 órás hajókázás keretében bejárjuk a Magyar tenger egy részét. Az út során beszélgetünk, pezsgőzünk, ebédelünk. A kikötőbe történő visszaérkezés után rövid sétát teszünk Siófokon, majd a vissza vezető úton megállunk a Bory várnál. Reményeink szerint és a hatályos kormányrendelettel összhangban tehetünk egy sétát a várban. Ha a járványügyi helyzet miatt nem tudjuk a várat meglátogatni akkor a Székesfehérvár belvárosát keressük fel. Ez estben a belépők visszafizetésre kerülnek. 


A kirándulás ára az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza:

-autóbusz közlekedés, autópálya díj, parkolás
-vitorlázás, egy a csoport részére bérelt hajóval
-belépő
-hideg ebédcsomag
-üdítő, ásványvíz
-aperitif
-utaskísérő
-nőnapi meglepetés

Az induláshoz szükséges minim létszámot már elértük, az utazás a jelenlegi létszámmal is elindul.


A kirándulás ára: 19.900 Ft/fő

Jelentkezéseket kizárólag emailban tudunk fogadni az info@fratelligoldoni.hu címen

 

 

 

ITTHON
MAGYARORSZÁGON

MEGYER - HEGYI TENGERSZEM - SÁROSPATAKI RÁKÓCZI VÁR - MÁDI ZSINAGÓGA

tervezés alatt

  

Tavaszi nagytakarítás helyett egy igazi tavaszi túrára invitálunk. Az úticél Sárospatak, Megyer-Hegyi tengerszem, és Mád. Enyhe túra, a végén szédítő mélység, csillogó víztükör, meredek sziklafal. Utazásunk első állomása Sárospatak. A városba érve meglátogatjuk a Rákóczi várat amely Magyarország egyik leghíresebb vára. A sárospataki Rákóczi-vár hazánk legnagyszerűbb késő reneszánsz műemlékei közé tartozik, egyben az ország legjelentősebb Rákóczi kultuszhelye. A várlátogatás után a Sárospataktól mindössze 5 km.-re található a Megyer-Hegyi tengerszemhez kirándulunk. A Megyer-hegyi tengerszem Magyarország egyik legszebb természeti látnivalója. A tó mélysége helyenként a 6,5 métert is eléri, a körülötte lévő sziklafalak pedig 70 méterre magasodnak. Miután csodákkal feltöltöttük szemünket, lelkünket a hazafelé vezető úton megállunk a mádi zsinagógánál mely Tokaj-Hegyalja emblematikus zsidó kulturális emlékhelye és egyik ékköve. A zsinangóga a világ 100 legszebb zsidó temploma közé tartozik. Itt ér véget tavaszi kirándulásunk amelyet természeti és építészeti látványokkal feltöltődve 19 órakor zárunk Budapestre visszaérve.

Részvételi díj: 14.990 Ft/fő, amely az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza:

- autóbuszos közlekedés
- belépők
- hideg ebédcsomag
- utaskísérő


Jelentkezést kizárólag e-mailban fogadunk el az info@fratelligoldoni.hu címen. 

 

 

 

"IDŐUTAZÁS A FÖLD KAMASZ KORÁBA"

I P O L Y T A R N Ó C  -  S Z É C H É N Y   -   N Ó G R Á D S Z A K Á L

Részvételi díj:  16.900 Ft

 

Tarts velünk egy késő tavaszi kirándulásra ahol alulról, felülről,szemből megnézzük Palócföld természeti szépségeit. Kirándulásunkat a nógrádszakáli szurdokban kezdjük ami egyszerű, közismert nevén csak a Palóc Grand canyonnak neveznek. Kényelmes 1 órás sétában bejárjuk a kanyon egy részét. Sétánk után bőven marad még időnk kicsit utazni az időben még távolabb. Bő negyedórányi autóúttal érünk be Ipolytarnócra, mely pici nógrádi településnek határában található a Geopark. A park valami megfoghatatlan nyugalmat áraszt magából, a levelek között bujkáló szél susogása, a víz és erdő talajának illata, a lankásan hullámzó táj látványa, a Földből áradó sugárzás együttese azonnal olyan érzést kelt bennünk, mintha hazaértünk volna.Miután megváltottuk jegyeinket, a lombkorona sétánnyal kezdünk, mely nevéből következtethetően a fák lombszintjén húzódik. Ez tulajdonképpen egy nagyon egyszerű függőhíd rendszer. Hatalmas kaland ez,mely „földhöz ragadt” embereknek is izgalmas lehet.
Lombkorona sétánk után komótosan átsétálunk a parkon, mely során közel 20 millió évet utazunk vissza a Föld korába.Kirándulásunkat Szécsényben a Forgách kastélyban zárjuk,majd autóbuszunkkal visszaindulunk Budapestre.

A kirándulás ára: 16.900 Ft mely az autóbusz közlekedést,belépőket és a hideg ebédcsomagot tartalmazza.

Jelentkezést kizárólag emailban tudunk elfogadni az info@fratelligoldoni.hu email címen.

 

 

 

 

ESEMÉNY NAPTÁR


 

IDŐPONT ( tervezés alatt ) 
 
PROGRAM
 
RÉSZVÉTELI DÍJ   
 
    SZABAD HELYEK

November
péntek 19:00 óra

 
Bagna Cauda  és Panettone est
Budapesten
betelt elmarad
>>> új időpontra vár <<<

 
November 
szombat 19:00 óra

 
Bagna Cauda és Panettone est
Budapesten

betelt
elmarad
>>> új időpontra vár <<<
November
vasárnap 18:00 óra

 
Bagna Cauda és Panettone est
Budapesten
betelt elmarad
>>> új időpontra vár <<<

November 
péntek 18:00 óra

 

Olasz filmest a Fratelli fiúkkal a Puskin Moziban
" La príma cosa bella" - A Toszkán szépség
zártkörű rendezvény aperitiffel, vacsorával, játékokkal
8.900 Ft elmarad
>>> új időpontra vár <<<

November
vasárnap 18:00 óra


 
Olasz filmest a Fratelli fiúkkal a Puskin Moziban
" La pazza gioia" - Őrült boldogság
zártkörű rendezvény aperitiffel, vacsorával, játékokkal
8.900 Ft elmarad
>>> új időpontra vár <<<

December 
péntek 18:00 óra

 


Olasz filmest a Fratelli fiúkkal a Puskin Moziban
" A casa tutti bene" - Otthon mindenki jól van
zártkörű rendezvény, aperitiffel, vacsorával, játékokkal

 
8.900 Ft elmarad
>>> új időpontra vár <<<


December 
vasárnap 18:00 óra


 


Olasz filmest a Fratelli fiúkkal a Puskin Moziban
" La Dea Fortuna" - Fortuna Istennő
zártkörű rendezvény, aperitiffel, vacsorával, játékokkal

 
8.900 Ft elmarad
>>> új időpontra vár <<<

 

 

 

OLASZ FILMESTEK A FRATELLI FIÚKKAL

 

 
  
  

 

 

Ahhoz, hogy elmenjünk a moziba, talán nem kell kézen ragadni senkit. De ahhoz, hogy jó filmeket válasszunk, jó társaságban filmezzünk, együtt falatozzunk, koccintsunk, beszélgessünk, talán kicsit több szükséges. Nem!... nem a Hold és a Vénusz együttállása. Annál inkább szükség van egy „Szerencse Istennő” - re”, „Szerelem – paszta - tenger – rel”, „Ízlés szerint fűszerezve”. „Teljesen idegenek” nem lesznek a társaságban, de a mozi vásznon annál inkább. „ Otthon mindenki jól van” , biztosíthatunk Titeket, még ha itt most nem is úgy tűnik. Sokszor kevés is elég, hogy a fantáziánk szárnyra kapjon, és „ Repülni ” tudjunk akár Modugno kalauzolásában. Persze néha jó egy kis melankólia is, egy cigi füstös bárban „Dalida” – val, és csak bámulni a „Szemközti ablak” - ot. Még nem hibbantunk meg teljesen, és ne nézz ránk kérdőn mikor a „Hotel Gagarin” – ba akarunk vinni. Azt gondoljuk, nem fogod kicsit sem bánni! Mint ahogy azt sem, hogy a „Vörös Isztambul” is bekerült a közkedvelt úti célok közé . Bár azt mondtuk a Vénusz és a Hold most nem szükséges ahhoz, hogy jól érezd magad, de a „Szaturnusz gyűrűjében” Te is ki leszel téve a mellékhatásoknak. Nehéz napokat élünk, kicsit talán aggódunk is. Vajon van okunk? Azt gondoljuk, most talán mindenkire ráfér egy kis „ Őrült boldogság „! Ó majd elfelejtettem! Ugye jártál már velünk Toszkánában?... Újra hangoljuk a látnivalókat, mert a „Toszkán szépség” most képzeletbeli utazásra hívogat. Ha „Senki többet” akkor hát kezdődjön!

Ki mondta azt, hogy az ízek, illatok, hangok és látványelemek nyomán nem lehet utazni?! Na jó!... nem olyan mintha útra kelnénk. Nem tudjuk éreztetni a tenger sósságát és nedvességét, sem a jázminok gyógyfüvekkel keveredő illatelegyét. De van valamink, amit mi…itt …és most adni tudunk! Hozunk Neked újra egy „falatnyi Itáliát”. Nem kell várnod jövő tavaszig, most mi jövünk hozzád.

HOGYAN, MIKOR, HOL ÉS KIVEL?...
Együttműködve a budapesti Puskin és Kino mozikkal Fratelli filmhétvégéket tartunk. A filmeket mi választjuk ki, a vetítések zártkörűek, csak a mi vendégeink számára elérhetőek. Az érdeklődések függvényében, ezeket az esteket tervezzük folytatni jövőre is, hiszen annyi jó film van a”táskánkban” amit talán az interneten el sem érhetsz.

RÉSZVÉTELI DÍJAK / IDŐPONTOK:
A vetítések zártkörűek, csak irodánk vendégei számára elérhetőek. A részvételi díjak nincsenek egyenes arányban a mai mozijegyek árával, miután irodánknak terembérleti és forgalmazói díjat kell fizetnie, és a vetítés egy "zártajtós rendezvény". A részvételi díj a vetítésen túl tartalmaz budapesti Hajós utcai irodánkban egy aperitif estet, beszélgetést a vetítéshez kapcsolódó témában, továbbá egy könnyű vacsorát italfogyasztással, kávéval, édességgel, és azt követően játékkal.
Minden vendégünk karszalag viselése mellett léphet be a terembe, melyet a rendezvény végén, névvel, címmel ellátva adhat le irodánkban. Ez a karszalag és maga a rendezvény személyenként 2.000 Ft hozzájárulói díjat foglal magában, mely irodánkat segíti ebben az időszakban. Tudjuk, hogy nem ez fog segíteni rajtunk, annál inkább a gesztus és s személyes jelenlét, melyet azzal próbálunk visznozni, hogy minden egyes leadott karszalagot 2.000 Ft - os utazási utalványra váltunk, vagy 5 leadott karszalag esetén egy Goldoni kártyára, mely érvényessége továbbra is 18 hónap.

 IDŐPONTRA VÁR
Helyszín: Puskin mozi
Tervezett kezdés: 18:00 óra
Várható befejezés: 23:00 óra
Film címe: La príma cosa bella / A Toszkán szépség
Téma: Paolo Virzi útja Torinótól Livornóig
Részvételi díj: 8.900 Ft

IDŐPONTRA VÁR
Helyszín: Puskin mozi
Tervezett kezdés: 18:00 óra
Várható befejezés: 23:00 óra
Film címe: La Pazza Gioia / Őrült boldogság
Téma: Micaela Ramazzotti, és Toszkána a filmvásznon
Részvételi díj: 8.900 Ft

IDŐPONTRA VÁR
Helyszín: Puskin mozi
Tervezett kezdés: 18:00 óra
Várható befejezés: 23:00 óra
Film címe: A casa tutti bene / Otthon mindenki jól van
Téma: Pierfranceso Favino arany oroszlánja, és Stefania Sandrelli örök bája

Részvételi díj: 8.900 Ft

IDŐPONTRA VÁR
Helyszín: Puskin mozi
Tervezett kezdés: 18:00 óra
Várható befejezés: 23:00 óra
Film címe: La Dea Fortuna / Szerencse Istennő
Téma: az elfogadás karácsony előtt, Özpetek bukása Berlinben és sikere Itáliában

Részvételi díj: 8.900 Ft


Készen állsz?!
Időpontjaink fixek, a vetítés illetve a filmek cseréjének jogát egyenlőre fent tartjuk, mindaddig ameddig a technikai és jogi akadályok zöld utat nem biztosítanak. A filmeket hamarosan véglegesítjük és a foglalásonként a vetítéseket is megerősítjük. Jelentkezéseket csak írásban fogadunk a szinhaz@fratelligoldoni.hu címen.

 

 

 

RIVIERA DEI FIORI - IMPERIA - CHIUSANICO

 

4 FŐS KIS CSOPORTOK REPÜLŐVEL, TRANSZFEREKKEL, SZÁLLÁSSAL,
KÜLÖNLEGES PROGRAMOKKAL, TENGERPARTI PIHENÉSSEL,
BOR ÉS SAJT KÓSTOLÓKKAL, VÁROSLÁTOGATÁSOKKAL.

TUDJUK, hogy megváltozott a világ, és kevesen mernek utazni. Próbálunk alkalmazkodni a megváltozott viszonyokhoz, lehetőségekhez, miközben az egyik legfontosabb továbbra is a biztonság marad. 2020. júnusában úgy döntöttünk még szorosabbra fűzzük azokkal a kapcsolatunkat, akik továbbra is hisznek Bennünk, és abban a fontos tényben, hogy Itália napjainkban az egyik legbiztonságosabb ország a mediterráneumban. Nem csak a Magyar Állam adott zöld jelzést az utazni vágyóknak, hanem Olaszország, és vele együtt mi is. Egy olyan környezetben várunk Titeket, ami garandált élményekkel gazdagít.

ANNAK AKI SZERET OLVASNI, ANNAK AKI ÚJ ÉLMÉNYEKRE VÁGYIK, ANNAK AKI A KÜLÖNLEGES UTAZÁST SZERETI... EGY SZÓVAL NEKED...

Mindenek előtt álljon itt egy vallomás…

..."Gyerekként mindig azt hittem Itáliát csak imádni lehet, majd felnőttként rájöttem, hogy nincs meg mindenkiben az a fajta bizsergés, ami engem olyan sokszor elfog. Mindig csodáltam ezt az országot, kezdetben csak filmeken, képeslapokon, és azt gondoltam én ide nem fogok eljutni soha. Távolinak tűnt és nagynak. Most itt élek. Mi több a „nagy csizma” egyik legeldugottabb tartományában, melyet úgy hívnak Ligúria. Gyakran nekem szegezik a kérdést miért pont itt. Idegenforgalmi szakemberként meglepetten tapasztalom, hogy sokan Ligúria nevét egy másik országgal párosítják, és beazonosítani vagy akár kötni egy nagy városhoz nagyon kevesen tudják. 2013 - ban jártam először itt. Mikor végigjártam a falvait, rögtön éreztem, hogy itt még dolgom van. Megmagyarázhatatlan érzések kerítetek hatalmunkba, és nem akartam többé hazamenni. Egy olyan világ ez, ahol megállt kicsit az idő, ahol az utcának illata van, ahol az év minden napján nyílik, vagy virágzik valami. Ég és Föld közé szorult világ ahol az emberek tisztelik a természetet, ahol a tenger és az erdő a barátunk. Ezeken a hegyoldalakon találhatóak a világ legromantikusabb ösvényei, melyeken szédítő magasságokba emelkedhetünk, és az út végén ott vár a kék és örökkévaló tenger, és az ezüstösen csillogó oliva ligetek. A legnagyobb élményt mindig az apró kis falvak adják, ahol a csend szinte tapintható, melyet csak a tenger morajlása tör meg. A szél vaníliás virágillatot hord, mely helyenként gyógyfüvek és az oliva illatával vegyül. A tenger zavarba ejtően kék, a hegyek tekintélyt parancsolóan magasak, itt érezzük igazán milyen kicsik és védtelenek vagyunk a természettel szemben. Az ösvényeket végigjárva hihetetlen érzés keríti az embert hatalmába, közel ezer méter magasan ahonnan lenézve minden igyekvő hajó apró kis pontnak tűnik. Ha kinyújtjuk a kezünket talán már az Istenek lábát is elérjük. A falvak színes házai képeslapokat meghazudtoló színekben tündökölnek, a lustán ásítozó macskák az örök panorámás teraszok korlátain napoznak. A középkori várak építőkövei ezer titokot és megannyi legendát zárnak magukba. A forró nyári napokon a hűs hullámok és a mély, sötét sikátorok jelentik a menedéket. A hegyoldalak gondosan megművelt teraszairól helyi gazdák integetnek széles mosollyal, alattunk pedig a szédítő mélység és hajunkba tépő szél jelzi, hogy mennyire közel vagyunk az égiekhez. Ha náluk jársz, sokszor tapasztalod, hogy valami furcsa érzés, ami kerülget, nem tudod elsőre megmondani pontosan mi, csak azt hogy jó. Egy olyan hely ez, ahol a helyi emberek az élet minden pillanatát kihasználják, ahol a helyi bort, a Sciacchetrát vagy a Pigatot nem isszák, hanem a parton ülve kiélvezik minden korty zamatát, egy olyan hely ez ahol a kávézás egy program, ahol zamatos Vergnano és Bristot kávék illata tölti meg a kis piazzák ernyős bárjait. A kiteregetett ruhákat simogatja a kellemes déli szél, a tengeri fuvallatok a frissen grillezett szardella illatát szállítják felénk. Az apró kis oratóriumok, a helyi vallásos nép árnyas és eldugott intim helyei, ahol mindig nyitott ajtókat találunk. Az alig 5.000 négyzetkilométernyi tartományban rengeteg romantikus települést, eldugott kis falvat, és festői öblöt találunk. Itt van mindjárt Portofino. Szépségét Celentano és Dalida is megénekelte, napjainkban is milliókat vonz, híre ment óceánon túlra is, hogy létezik itt egy kis ékszerdoboz, melyet úgy hívnak Portofino. Az elmúlt években itt nyaralt Kylie Minogue, Sophie Marceau, Gerarde Depardieu, Elton John… de rendszeresen megfordul itt Ornella Muti, és Silvio Berlusconi is. Nehéz rangsort állítani a városok között. Elegáns partszakaszokon tekerhetünk, vagy motorozhatunk végig Rapallo – Santa Margharita – Camogli érintésével. Végig utazva a császári Via Aurelián megborzongunk és rácsodálkozunk, hogy létezhetnek még olyan eldugott kis falvak mint, Noli, Laigeglia, Bussana, Bergeggi, Zuccarello, Bussana… és sorolhatnánk napestig. Ne kezd el keresni a térképen, mert nem jársz sikerrel. Nem szabad megfeledkeznem a pulzáló metropoliszról sem, Genováról. Lassan barátkoztam meg a várossal, szó szerint kóstolgattuk egymást. Megnéztem reggeli álmos arcát, a napközbeni zsibongást és végigsétáltam a megfáradt esti város utcáin is. Sokáig „udvarolt” nekem, megmutatta minden arcát, aztán egyszer csak fellángolt a szerelem. Brignole és az üzleti negyed palotái lélegzet elállítóak. Nem tudok úgy végigsétálni a Szeptember 20.  Sugárúton, hogy egyszer – kétszer ne szédüljek bele a látványba. A Garibaldi utca palazzói , lépcsőházai, kertjei minden képzeletet felülmúlnak. Itt a legmélyebb és legsötétebb sikátor is mesélni tud. Nem kell félnünk egy percre sem, hiszen Szűz Mária jelenléte a kapualjakban megnyugtató hatással bír.

Savona gyárkéményei, ipari negyede sokáig ellenség volt számomra. Hosszú idő telt el még meghallottam hívó szavát. Bevallom a város, egy hatalmas mérföldkő életemben, mert innen indultam Piemonte irányába, ahol a tartomány városai úgyszintén sokáig udvaroltak nekem. Savona sikátorai között találjuk a „Savona – i Sixtusi Kápolnát „. Nem tévedés. Nem elírás. Létezik. Ha kitárod hatalmas több száz éves ajtaját, úgy érzed kincsre leltél..."

Divatos városok, letaglózó paloták, fényképezőiket sűrűn kattogtató turisták , impozáns katedrálisok, neves múzeumok…. ezt meghagyjuk másnak. Mi Ligúriában és Piemontében vagyunk itthon, és egész évben azon dolgozunk, hogy olyan helyeket mutassunk meg Neked, amit a térképen nem találsz, de garantáltan életed meghatározó része lesz. Sokan estek már általunk szerelembe Itáliával. Ez fémjelzi, hogy tevékenységünk nem hiábavaló. Egy évben többször visszajönni Itáliába ma már nem luxus. Sokan nem is gondolnák, hogy Olaszországban olcsóbban étkezhetnek, kávézhatnak, és vásárolhatnak.  

"CSÖNGESS BE HOZZÁNK”…

Mindig szerettük volna, ha utasainkkal, barátainkkal közelebbi kapcsolatot alakíthatnánk ki és az estéket nem egy személytelen hotel halljában töltetnénk. Ebből születtek meg a „ Csöngess be hozzánk programok”, mely alkalmával maximális időt együtt töltve, igazán közeli ismeretségbe kerülhetnek vendégeink nem csak velünk, hanem Itáliával is. Most, hogy az utazás leginkább Magyarország határain belülre korlátozódik, még inkább ezt a fajta „utazási modellt” kívánjuk erősíteni, amely lényege, hogy minimális 4 fős és maximális 7 fős létszámmal indulunk neki a nem mindennapi kalandoknak. Ez talán annyira nem is utazás, leginkább életérzés, így legfőképp azokhoz szól, akik tudják, hogy napjainkban Itália az egyik legbiztonságosabb ország, és az utazás, az élményekre való szomjazás nem egy országra kell hogy korlátozódjon. Azokat várjuk, akik mernek elindulni, akik tudják és hiszik, hogy Olaszországba utazni semmivel nem veszélyesebb, mint Magyarországon nyaralni. Olaszország talán most még „olaszabb” és a tenger még „azzurróbb”, és hiszem, hogy most mi is még többet tudunk adni, és még inkább tudunk Mindenkire figyelni. Tévedés azt gondolni, hogy Olaszország drága. Sajnos a mi forintunk romlott sokat. Rajtunk kívülálló ok, és tény, hogy a légi fuvarozók megemelték áraikat, de igyekszünk felvenni a versenyt, és megfelelőképp válaszolni a gazdasági változásokra. Tudjuk, hogy sokan félnek elindulni, de abban is biztosak vagyunk, hogy sokan „éheznek Itáliára”, ezen okból kifolyólag programjainkat még autentikusabbra szabtuk, és városnézések sorát olyan településekkel gazdagítottuk, melyeket biztosan sokan nem ismernek, és amelyek biztosan életre szóló élményt ajándékoznak. A biztonság továbbra is a legfontosabb alapelem az utazások tekintetében, emiatt álmodtuk meg ezt a programot, melyhez elegendő négy fő együttes elhatározása. Már most fogadjuk a jelentkezéseket 2021. évre, miután nagyon sok megkeresést kaptunk, mind nyelvtanfolyamok, mint gasztronómiai programok tekintetében. Bízom benne, hogy mindenki tudja, jelenleg a repülő az egyik legbiztonságosabb közlekedési eszköz, és hogy híreket hallgatni csak a megfelelő forrásból szabad. Akinek kételyei vannak, kérjük most „lapozzon” tovább, de aki ismer minket tudja, hogy csak hivatalos értesülések alapján tervezünk, szervezünk, indulunk.

Ez itt nem egy programajánló, leginkább …”hitvallás”, biztatás, csábítás. Minden ember számára a legfontosabb a szabadsága. Amint ezt elveszik, és nem saját elhatározás alapján választasz utazást, többé már nem Ő. Ebben csak segíteni tudunk, de rábeszélni senkit nem fogunk. Mi csupán a szépet és a jót kívánjuk megmutatni azoknak akik erre szomjaznak és vágynak.

UTAZÁS: utazásainkat két útvonalon bonyolítjuk, milánói és nizzai érkezéssel. Ez időpont / program / menetrend függvényében változik. Egyéni igény alapján a saját autóval történő érkezés is biztosított, ingyenes parkolási lehetőséggel.

KÖZLEKEDÉS OLASZORSZÁGBAN: a repülőtéren várjuk utasainkat 9 fős kisbuszunkkal, mellyel a kint tartózkodás alatt is közlekedünk a kirándulások alkalmával.

SZÁLLÁSUNK:      Chiusanico Castello – Residenza Fratelli Goldoni 

A 13. században alapított Chiusanico – i kastély belső falai között található középkori kerület egy szegletében találod otthonunkat, mely a Via Umberto I. sarkán magasodik. Volt ez a vár egykoron a genovai Doriák tulajdona mintegy kétszáz évig, majd a ventimigliai Lascaris grófok kezére került. Akár hiszed, akár nem az épület falai között I. Emanuele Filiberto Savoia ottona húzódott. A 3 szintes otthonunk az egykori kastély falaiból épült, különleges eltolt szintes kialakítással, 4 szobával, 2 fürdőszobával, 2 étkezővel és 3 terasszal. A település egy oliva liget ölelésében található, 12 kilométerre Imperia városától, 78 kilométerre Nizzától, 30 kilométerre Sanremótól, 20 percre a strandoktól. A nem mindennapi „dimora” belső térkialakítása, hangulata, társalgói és tetőterasza különleges hangulatot kölcsönöznek a háznak. Hidegebb estéken a kandalló biztosítja közös programjaink meghittségét. Kora tavasztól késő őszig a tetőterasz a bor és a sajtkóstolók helyszíne. Konyhánkba is betekintést nyerhetsz, egyes programjaink a tartomány sajátos fogásait mutatják be. Az éjszaka Chiusanico Castelloban sejtelemes, kis túlzással élve hátborzongató. Egy kastély falai közt sétálgatni este a mély sikátorokban nem mindennapi érzés. Egy este kézen ragadunk és elmeséljük, mi is történt itt. Utcánktól nyolcvan méterre egy kilátóról a tengerpartra látsz, miközben a végtelen oliva ligetet csodálhatod. Az illatokról most itt nem teszünk említést, megtapasztalhatod Te magad. Minden részlet, minden korlát, terasz és háztető, sőt kémény tartogat egy történetet. A bejáratok és ablakok különleges díszítései nem mindennapi emberek jelenlétéről tanúskodnak. A csupa szív helyi emberek ha kérdezel válaszolnak, ha mosolyogsz visszamosolyognak. A napfelkelte itt egy esemény, a naplemente a mi pontos óraművünk, mely jelzi a munka végét. Van saját zenekarunk is… biztosíthatlak tetszeni fog. Kabócák ezrei szórakoztatnak amint felkel a nap.

 

 

 

BAGNA CAUDA ÉS PANETTONE ESTEK BUDAPESTEN

FŐZZ VELÜNK!

BAGNA CAUDA - PANETTONE - PROSECCO ÉS A LEGJOBB PIEMONTI BOROK ÜNNEPI FÉNYEKBEN!


Egy estére Piemonte tartomány ízeit varázsoljuk Budapestre, melyhez biztosítunk egy jó társaságot, és ízletes borokat. Teraszunkon együtt készítjük el a szardellás fokhagymás szószt, melyet aztán közösen fogyasztunk el. Ez a különleges társasági esemény a téli hónapok elengedhetetlen programja a piemonti estéken. A "főzéshez" nem mindennapi szetteket biztosítunk, melyet aztán magaddal vihetsz a recepttel együtt, hogy aztán évről -évre akár nélkülünk is, barátaid vagy családod körében el tudd készíteni ezt a nem mindennapi fogást. Az este további főszereplői a panettonék, melyekből többféle ízvilágot varázsolunk az asztalra. Mirtusz likőr, prosecco, vagy helyi borok kíséretében kóstolhatod végig a legízletesebb süteményeket. Zárásként nem hiányozhat a Caffé Vergnano, mely 1882 óta az olasz kávézás szerves kelléke. Most a Panettonekból és kávéinkból előre történő rendelés alapján vásárolhatsz is!   A választékot hamarosan közzétesszük.


Házigazdák:
Bodnár Zoltán
Tarnóczi Ferenc


Asztalunkról :
- BAGNA CAUDA
- PANETTONE KÓSTOLÓK
- PROSECCO
- PIEMONTI BOROK
- mirto
- caffé vergnano

 

IDŐPONTRA VÁR
Időtartam: kb. 180 perc

Részvételi díj: 9.990 FtRészvételi szándékot csak e-mailben tudunk fogadni az info@fratelligoldoni.hu címen.
Jelentkezéseket korlátozott számban fogadunk, maximum 10 fő erejéig.


Ide kattintva jelentkezhetsz: info@fratelligoldoni.hu
IDŐPONTRA VÁR
Időtartam: kb.180 perc

Részvételi díj: 9.990 FtRészvételi szándékot csak e-mailben tudunk fogadni az info@fratelligoldoni.hu címen.
Jelentkezéseket korlátozott számban fogadunk, maximum 10 fő erejéig.


Ide kattintva jelentkezhetsz: info@fratelligoldoni.hu
IDŐPONTRA VÁR
Időtartam: kb. 180 perc

Részvételi díj: 9.990 FtRészvételi szándékot csak e-mailben tudunk fogadni az info@fratelligoldoni.hu címen.
Jelentkezéseket korlátozott számban fogadunk, maximum 10 fő erejéig.


Ide kattintva jelentkezhetsz: info@fratelligoldoni.hu


 

 

 

FRATELLI GOLDONI

ITALIA

REPÜLŐTÉRI TRANSZFEREK ITÁLIÁBAN

VÁROSNÉZÉSEK IDEGENVEZETŐVEL, SOFŐRREL

⇒ repülőtéri transzferek Milánó Malpensa / Milánó Linate / Bergamo / Torino / Genova repülőterekről
⇒ borkóstolók, szakmai programok, múzeum látogatások, szállás foglalás
⇒tengerparti programok, kirándulások, városlátogatások
⇒ sajt és csokoládé kóstolók, vacsorák családnál
⇒ repterek közötti transzfer

⇒ speciális programok
⇒ privát idegenvezető
⇒ tolmácsolás

 

MINIMUM 2 MAXIMUM 7 FŐS 
családoknak, baráti társaságoknak

⇒ igény szerinti időpontban, saját elképzelés alapján
PROGRAMOK LIGÚRIÁBAN, LOMBARDIÁBAN, ÉS PIEMONTE TARTOMÁNYBAN

 

TORINÓ, LANGHE - PIEMONTE TOSZKÁNÁJA, LIGÚR TENGERPART, GENOVA, PORTOFINO,
CINQUE TERRE, SANREMO, IMPERIA, GARDA TÓ, COMÓ-I TÓ, LAGO MAGGIORE,
BORROMEO SZIGETEK, ORTA TÓ, ISEO TÓ, VALLE D'AOSTA, NIZZA.
... és rengeteg további izgalmas úti cél ! 

..." NEM UTAZÁS, ÉLETÉRZÉS! "...

VÁRUNK TÉGED IS!

 

 

 

HOGYAN MONDJAM EL?...

 

Sokan vannak akik rajonganak Itáliért, talán még többen akiket egyszerűen csak magával ragad a nyelv dallamossága, a zene, a kulinária, a természet, az építkezés, vagy a művészetek. Sokan képesek ezerszer visszajönni, mert itt ízletesebb a bor, zamatosabb a sajt, extravagánsabb a divat, különlegesebb a kávé, édesebb a paradicsom, vagy egyszer, valamikor, belecsöppentek ebbe a zűrzavaros kavalkádba, és már nem találják a kiutat. Vagy nem is akarják. Sokan vagytok, akik egy éven belül többször is visszajártok hozzánk. Többen közületek, már megismerték az itteni baráti körünket is. Jó páran vagytok, akik jártatok már nálunk személyesen, eljöttetek az otthonunkba is. De valami mindig hiányzott. Úgy hívják IDŐ. Most, hogy kicsit lelassultunk, és több idő jut azon gondolkodni, mit csinálhatnánk másképp, most új irányt veszünk az „utaztatásban”, - melyet a jövőben nem szeretnék így nevezni, majd kitalálok közben egy másik fogalmat- . Mi is átalakítjuk az életünket, mert észrevettük, hogy csak magunkra számíthatunk, a külső segítség nem érkezik, bármennyire is ígérték. Pontosabban, talán megérkezett, csak mi nem értelmeztük jól hogy mit is várhatunk, ugyanis áprilisban „külső erők” behatoltak irodánkba, és segítettek abban, hogy ne legyenek munkaeszközeink, és felesleges aggodalmas gondolataink, arra vonatkozólag, hogyan „építkezzünk” tovább. Ti, akik itt vagytok, és tartottátok bennünk az erőt, Ti vagytok azok akik valójában segítettetek. Három hónapon keresztül úgy ébredtem, hogy egyetlen pozitív dolog sem történt az cégünk életében, csak a negatív impulzusok érkeztek. Tudom. Sokan vagyunk ezzel így. A „jó reggelt „ és „jó estét„ üzenetek jórészt magamnak szóltak, hogy lássam, még van élet, hogy tudjam, van visszajelzés, „van még itt valaki „, nem maradtam egyedül. Mától ezeknek a rendszeressége, ha megszakad, tudjátok be annak, hogy elkezdtünk dolgozni keményen. Keményebben, mint valaha. Most felszegett fejjel, nem törődve az „ellenségekkel” új irányt veszünk. Láthatjátok, hogy ajánlataink 70 % - a repülős kiscsoportos utazás. Egyik szemem sír, még a másik nevet. Sírok belül, mert cégvezetőként tudom, hogy jóval kevesebb vendégünk lesz, és azt is tudom, hogy anyagi megszorításokat kell majd eszközölnünk. Ebből Ti semmit nem fogtok érezni, erre vigyázunk! Idegenvezetőként, és emberként pedig örülök, hogy minőségi beszélgetések, figyelem, odafigyelés, és mélyebb emberi kapcsolatok következnek most. Ezt, már mint eredményt tudom felmutatni, hiszen a kis csoportos repülős utazásainkat másfél éve szervezzük. Végre van idő zenélni, együtt kávézni, beszélgetni, főzni, borozni és terveket szőni.

„HOGYAN MONDJAM EL? …” miért is e cím?
Tudjuk, látjuk, hogy sokan vagytok akik kacérkodtok az olasz nyelvvel, jó páran akik már biztonsággal használják. Az iskolai nyelvoktatás, a tanfolyamok segítenek eligazodni, mit hogyan használjunk, de hiányoznak azok az élethelyzetek, melyekben kipróbálhatnánk magunkat. 2020 őszétől Goldoni kártyás vendégeinknek, utasainknak, barátainknak, egy olyan programot raktunk össze, amelyből véleményem szerint nem hiányzik semmi. A programok neve ez lesz… „hogyan mondjam el? „ .
Abban más ez a program az előzőektől, hogy saját lakásunkban szállásolunk el Titeket. Nehéz elhinni, ugye? Reméljük, nem lesz ennyire nehéz kibírni minket! A délelőttöket hasznos tanulással töltjük. Nem nyelvtanra, hanem az életre igyekszünk tanítani. Italianizmusok sorát vesszük végig, melyeket talán egy nyelvtanfolyamon nem sajátíthatsz el. A tanulást követően, kézen ragadunk, és irány Ligúria! A tengerpart, és a városok! Történeteinket, félig magyarul – félig olaszul hallgathatod végig. Az este a legizgalmasabb! Hol alszok? Lakásunkban egyszerre 5 – 6 fő elhelyezését biztosítjuk 2 ágyas szobákban. Tengerre néző teraszunkon este sajtokat, és borokat kóstolunk, mi több együtt főzünk. Este olasz vendégeket hívunk, akik további érdekességekkel ismertetnek meg. Feltett szándékunk, hogy 2021 – től ezt a programot budapesti irodánkban is folytatjuk, hogy ez a kapocs ne szakadjon meg. Nem csak a nyelvvel ismertetünk meg közelebbről, hanem a ligúr és piemonti fogásokkal is. A programok szerves része a közös főzés, mely alkalmával olaszul kommentáljuk, mit hogyan készítünk el, milyen sajthoz milyen bort fogyasztunk. Vagy egész egyszerűen, hogy készítjük a napszaknak megfelelő különböző kávékülönlegességeket. Sok játékkal, beszélgetésekkel, tartalmas estékkel, borozással, és izgalmas helyszínekkel várunk. Mindent nem árulunk még el.


Ne feledd, nálunk télen is panoráma teraszunkon ücsöröghetsz, és a végtelen természetet csodálhatod. Speciális programok igényelhetők, minimum 4 fő együttes jelentkezése esetén. Kérdéseiddel már most kereshetsz minket. Időpontok / árak tekintetében a lap tetején olvashatsz további információt a Riviera dei Fiori cím alatt.

 

        

 

   B I Z T O N S Á G B A N   
K I S  C S O P O R T O K B A N

ITÁLIA VÁR RÁD
G A R A N T Á L T   I N D U L Á S O K K A L

ŐSSZEL ÉS TÉLEN IS!

PORTUGÁLIA - ITÁLIA - SZLOVÁKIA ÉS MAGYARORSZÁG

 

  
    

- kiscsoportokban indulunk és garantált indulásokat biztosítunk.
- csoportjaink létszáma minimum 3 és maximum 15 fő. 
- egyes programjainknál a voucher beváltás lehetőségét biztosítjuk. 
- elmaradt utazásokról átjelentkezés útján, a befizetett összeg beszámításával kínálunk utazási lehetőséget.
- a mindenkori beutazási szabályok betartása mellett szervezzük utazásainkat.
- Itáliába belépési lehetőséget biztosítunk azoknak is, akik nem rendelkeznek a megfelelő oltásokkal.
- impériai szállásunkon ( Casa Fratelli / Borgata Castello ) nem kérünk védettségi igazolványt.
- vidéki utasainknknak tranzitszállást biztosítunk Budapest belvárosában.
- egyes kisbuszos kiutazásoknál ( Impéria ) háztól - házig szolgáltatást biztosítunk Budapesten.
- Goldoni kártyás vendégeink továbbra is kiváltságokat élvezhetnek az egyes utazások során ( Imperia ).
- repülős utazásoknál transzfert biztosítunk a repülőtérre / repülőtérről.

 

 

 

F Ü Z É R R A D V Á N Y   -   K A S S A 

17.990 Ft 

Október végi úti célunk Füzérradvány, és Kassa. Budapesti indulásunkat követően első uticélunk Füzérradvány ahol felkeressük a Zemplén egyik legszebb kastélyát, az erdők által körülölelt, neoreneszánsz-romantikus stílusban épült füzérradványi Károlyi-kastélyt és csodálatos angol parkját. Kis pihenő,valamint frissítő kávénk elfogyasztása után utunkat Kassa felé vesszük. Kassa Kelet-Szlovákia fővárosa, az ország második legnagyobb városa, a Felvidék hajdani kultúrális központja magyar történelmi emlékekben rendkívül gazdag, pezsgő életű igazi vidéki nagyváros. A Városban a magyar kultúra és történelem erősen jelen van és a belváros hangulatos utcáin sétálgatva a szépen felújított belváros legfőbb látnivalóját a kassai dómot, a Kárpát-medence talán legnagyszerűbb gótikus katedrálisát csodálhatjuk meg. II. Rákóczi Ferenc fejedelem több szálon is kötődik a városhoz, a székesegyház kriptájában temették újra, és egykori törökországi házát, az ún. Rodostói-házat is felépítették a városfal mellett.További látványosságok felkeresése közben egy belvárosi étteremben ebédelve pihenünk meg mielőtt a késő délutáni órákban irányunkat Budapest felé vennénk. Budapestre a tervezett szerint 20 óra magasságában élményekkel és további tervekkel a fejünkben érkezünk meg.

Tranzitszállás Budapesten: 4.500 Ft / fő / éj
Repülőtéri trtanszfer: nem elérhető

Részletes program: info@fratelligoldoni.hu

 

 

 

L I S S Z A B O N   -   P O R T O   -   C A S C A I S   -   S I N T R A 

590,00 Eur / fő ( 205.900 Ft ) 
5  nap, 4 éjszaka szállással, oda - vissza úton repülővel, transzferekkel, helyi közlekedéssel, városnézésekkel, helyi idegenvezetővel, belpőkkel. REGGELIVEL . Szállásunk: Lisszabon belvárosában található 3 csillagos hotel, 2 ágyas szobái. Magyar nyelvű utaskísérő Budapestról. 
VOUCHER BEVÁLTÁS / ÁTJELENTKEZÉS: engedélyezett
Tranzitszállás Budapesten: 4.500 Ft / fő / éj
Repülőtéri transzfer: nem elérhető

Részletes program: fratellifiuk@netmail.it

 

 

 

 

NOVEMBER
 

ÁRNYAK ŐSZI VERŐFÉNYBEN
L I G Ú R I A - P I E M O N T E
I M P E R I A   -   T O R I N O   -   L A N G H E 

VÁRAK - KASTÉLYOK - MÚZEUMOK - KERTEK - ÉS A LIGÚR PARTOK TÉLI SZÍNEI

 

 
      

 

O L A S Z    R I V I É R A - T O R I N O 
Frida Khalo kiállítás - kastély túra - Hanburry kertek - Triora a boszorkányok városa - Fossano

400,00 Eur / fő ( 139.900 Ft ) 
5  nap, 4 éjszaka szállással, oda - vissza úton repülővel, transzferekkel, helyi közlekedéssel, városnézésekkel, helyi idegenvezetővel. REGGELIVEL ( vacsora igényelhető ). Szállásunk: Chiusanico Castello belső kerületében található 2 ágyas 3 szintes apartman tetőterasszal. A Borgata Castello  egy régi kastély belső tereiből került kialakításra, 12 kilométerre található a tengertől, 450 méter magasságban, kivételes panorámával.
VOUCHER BEVÁLTÁS / ÁTJELENTKEZÉS: engedélyezett
Tranzitszállás Budapesten: 4.500 Ft / fő / éj
Repülőtéri transzfer: 4.500 Ft / fő / irány

Casa Borgata  Chiusanico Borgata Castello - Via I. Umberto
Többet szeretnék tudni!  ( kattints a címre )
Megnézem a fotókat! ( kattints a címre )
Részletes program: fratellifiuk@netmail.it

   

 

 

 

O L A S Z    R I V I É R A - T O R I N O 
Frida Khalo kiállítás - kastély túra - Hanburry kertek - Triora a boszorkányok városa - Fossano

428,00 Eur / fő ( 149.900 Ft ) 
5  nap, 4 éjszaka szállással, oda - vissza úton repülővel, transzferekkel, helyi közlekedéssel, városnézésekkel, helyi idegenvezetővel. REGGELIVEL ( vacsora igényelhető ). Szállásunk: Chiusanico Castello belső kerületében található 2 ágyas szobák  tetőterasszal. A Casa Fratelli  egy régi kastély belső tereiből került kialakításra, 12 kilométerre található a tengertől, 450 méter magasságban, kivételes panorámával.
VOUCHER BEVÁLTÁS / ÁTJELENTKEZÉS: engedélyezett
Tranzitszállás Budapesten: 4.500 Ft / fő / éj
Repülőtéri transzfer: 4.500 Ft / fő / irány

Casa Fratelli  Chiusanico Borgata Castello - Via I. Umberto
Többet szeretnék tudni!  ( kattints a címre )
Megnézem a fotókat! ( kattints a címre )
Részletes program: fratellifiuk@netmail.it

    

 

 

 

O L A S Z    R I V I É R A - T O R I N O  Ü N N E P I   F É N Y E I
Frida Khalo kiállítás - kastély túra - Hanburry kertek - Triora a boszorkányok városa - Fossano

428,00 Eur / fő ( 149.900 Ft ) 
5  nap, 4 éjszaka szállással, oda - vissza úton repülővel, transzferekkel, helyi közlekedéssel, városnézésekkel, helyi idegenvezetővel. REGGELIVEL ( vacsora igényelhető ). Szállásunk: Chiusanico Castello belső kerületében található 2 ágyas szobák  tetőterasszal. A Casa Fratelli  egy régi kastély belső tereiből került kialakításra, 12 kilométerre található a tengertől, 450 méter magasságban, kivételes panorámával.
VOUCHER BEVÁLTÁS / ÁTJELENTKEZÉS: engedélyezett
Tranzitszállás Budapesten: 4.500 Ft / fő / éj
Repülőtéri transzfer: 4.500 Ft / fő / irány

Casa Fratelli  Chiusanico Borgata Castello - Via I. Umberto
Többet szeretnék tudni!  ( kattints a címre )
Megnézem a fotókat! ( kattints a címre )
Részletes program: fratellifiuk@netmail.it

    .

 

 

 

DECEMBER
 

TORINO ÜNNEPI FÉNYEI ÉS AZ OLASZ RIVIÉRA
L I G Ú R I A - P I E M O N T E
I M P E R I A   -   T O R I N O   

 

 

 

O L A S Z    R I V I É R A - T O R I N O  Ü N N E P I   F É N Y E I
Torino - Albenga - Imperia

400,00 Eur / fő ( 139.900 Ft ) 

5  nap, 4 éjszaka szállással, oda - vissza úton repülővel, transzferekkel, helyi közlekedéssel, városnézésekkel, helyi idegenvezetővel. REGGELIVEL ( vacsora igényelhető ). Szállásunk: Chiusanico Castello belső kerületében található 2 ágyas szobák  tetőterasszal. A Casa Fratelli  egy régi kastély belső tereiből került kialakításra, 12 kilométerre található a tengertől, 450 méter magasságban, kivételes panorámával.
VOUCHER BEVÁLTÁS / ÁTJELENTKEZÉS: engedélyezett
Tranzitszállás Budapesten: 4.500 Ft / fő / éj
Repülőtéri transzfer: 4.500 Ft / fő / irány

Casa Fratelli  Chiusanico Borgata Castello - Via I. Umberto
Többet szeretnék tudni!  ( kattints a címre )
Megnézem a fotókat! ( kattints a címre )
Részletes program: fratellifiuk@netmail.it

    

 

 

 

O L A S Z    R I V I É R A - T O R I N O  Ü N N E P I   F É N Y E I
Torino - Albenga - Imperia

400,00 Eur / fő ( 139.900 Ft ) 

5  nap, 4 éjszaka szállással, oda - vissza úton repülővel, transzferekkel, helyi közlekedéssel, városnézésekkel, helyi idegenvezetővel. REGGELIVEL ( vacsora igényelhető ). Szállásunk: Chiusanico Castello belső kerületében található 2 ágyas szobák  tetőterasszal. A Casa Fratelli  egy régi kastély belső tereiből került kialakításra, 12 kilométerre található a tengertől, 450 méter magasságban, kivételes panorámával.
VOUCHER BEVÁLTÁS / ÁTJELENTKEZÉS: engedélyezett
Tranzitszállás Budapesten: 4.500 Ft / fő / éj
Repülőtéri transzfer: 4.500 Ft / fő / irány

Casa Fratelli  Chiusanico Borgata Castello - Via I. Umberto
Többet szeretnék tudni!  ( kattints a címre )
Megnézem a fotókat! ( kattints a címre )
Részletes program: fratellifiuk@netmail.it

    

 

 

 

O L A S Z    R I V I É R A - T O R I N O  Ü N N E P I   F É N Y E I
Torino - Albenga - Imperia

400,00 Eur / fő ( 139.900 Ft ) 

5  nap, 4 éjszaka szállással, oda - vissza úton repülővel, transzferekkel, helyi közlekedéssel, városnézésekkel, helyi idegenvezetővel. REGGELIVEL ( vacsora igényelhető ). Szállásunk: Chiusanico Castello belső kerületében található 2 ágyas szobák  tetőterasszal. A Casa Fratelli  egy régi kastély belső tereiből került kialakításra, 12 kilométerre található a tengertől, 450 méter magasságban, kivételes panorámával.
VOUCHER BEVÁLTÁS / ÁTJELENTKEZÉS: engedélyezett
Tranzitszállás Budapesten: 4.500 Ft / fő / éj
Repülőtéri transzfer: 4.500 Ft / fő / irány

Casa Fratelli  Chiusanico Borgata Castello - Via I. Umberto
Többet szeretnék tudni!  ( kattints a címre )
Megnézem a fotókat! ( kattints a címre )
Részletes program: fratellifiuk@netmail.it

    

 

 

 

O L A S Z    R I V I É R A - SZILVESZTER CHIUSANICOBAN
Torino - Imperia - Sanremo

455,00 Eur / fő ( 159.900 Ft ) 

5  nap, 4 éjszaka szállással, oda - vissza úton repülővel, transzferekkel, helyi közlekedéssel, városnézésekkel, helyi idegenvezetővel. REGGELIVEL. Szállásunk: Chiusanico Castello belső kerületében található 2 ágyas szobák  tetőterasszal, és belső 3 szintes 2 ágyas apartmanok.  A Casa Fratelli  és a Borgata Castello  egy régi kastély belső tereiből került kialakításra, 12 kilométerre található a tengertől, 450 méter magasságban, kivételes panorámával.
VOUCHER BEVÁLTÁS / ÁTJELENTKEZÉS: nem engedélyezett
Részvételi díj egyéni kiutazással, autóval: 109.900 Ft / fő
Hosszabbítás, további napok: 16.500 Ft / fő / éj reggelive
l

Tranzitszállás Budapesten: 4.500 Ft / fő / éj
Repülőtéri transzfer Budapesten: nem elérhető

Casa Fratelli  Chiusanico Borgata Castello - Via I. Umberto
Többet szeretnék tudni!  ( kattints a címre )
Megnézem a fotókat! ( kattints a címre )
Részletes program: fratellifiuk@netmail.it

    

 

 

 

O L A S Z    R I V I É R A - OLASZ NYELVTANFOLYAM CHIUSANICOBAN
Torino - Imperia - Sanremo

8  nap, 7 éjszaka szállással, oda - vissza úton repülővel, transzferekkel, helyi közlekedéssel, városnézésekkel, helyi idegenvezetővel olasz nyelvű vezetéssel, délelőtt nyelvórákkal, délután városnézésekkel, REGGELIVEL ÉS VACSORÁVAL . Szállásunk: Chiusanico Castello belső kerületében található 2 ágyas szobák  tetőterasszal, és belső 3 szintes 2 ágyas apartmanok.  A Casa Fratelli  és a Borgata Castello  egy régi kastély belső tereiből került kialakításra, 12 kilométerre található a tengertől, 450 méter magasságban, kivételes panorámával.
VOUCHER BEVÁLTÁS / ÁTJELENTKEZÉS: nem engedélyezett
Tranzitszállás Budapesten: 4.500 Ft / fő / éj
Repülőtéri transzfer: nem elérhető

Casa Fratelli  Chiusanico Borgata Castello - Via I. Umberto
Többet szeretnék tudni!  ( kattints a címre )
Megnézem a fotókat! ( kattints a címre )
Részletes program: fratellifiuk@netmail.it

    

 

 

 


 

N  Ő  N  A  P  I      E  L  Ő  Z  E  T  E  S 
VALENTIN NAPI MEGLEPETÉSEK

 MIMÓZA VIRÁGZÁS LIGÚRÁBAN
Rendhagyó Nőnapi barangolások 
Sanremóban, a Ligúr tengerparton és Torinóban

 5  nap / 4 éj 
  ( Fratelli Vendégház - Chiusanico )
 A hegyektől a tengerig a Colle Navan keresztül. Varázslatos tengerparti túra a Via Aurelián. Repülővel,  helyi közlekedéssel, szállással, reggelivel, idegenvezetéssel.
Részvételi díj: 139.990 Ft helyett

99.900 Ft 
Goldoni kártyával november 01 - ig
szabad helyek függvényében 
           

MIMÓZA VIRÁGZÁS LIGÚRÁBAN
Rendhagyó Valentin napi barangolások 
Sanremóban, a Ligúr tengerparton és Torinóban

 5  nap / 4 éj 
  ( Fratelli Vendégház - Chiusanico )
 A hegyektől a tengerig a Colle Navan keresztül. Varázslatos tengerparti túra a Via Aurelián. Repülővel,  helyi közlekedéssel, szállással, reggelivel, idegenvezetéssel.
Részvételi díj: 139.990 Ft helyett

99.900 Ft 
Goldoni kártyával november 01 - ig
szabad helyek függvényében
  

 

 

 

EXTRA

  TRANZITSZÁLLÁS BUDAPESTEN
Vidéki vendégeinknek tranzitszállást biztosítunk Budapest belvárosában, 4.500 Ft / fő / éj áron. 


  REPÜLŐTÉRI TRANSZFEREK ITÁLIÁBAN
Létszám és kilométer futás alapján egyéni árajánlat az alábbi repülőterekről: Torino, Milano Malpensa, Bergamo, Genova, Cuneo. 

  IDEGENVEZETÉS  ITÁLIÁBAN
Kizárólag Piemonte és Ligúria tartomány területén belülFratelli Goldoni Kft.   |   1076 Budapest, Garay tér 16. (bejárat a Cserhát utcából)   |   Tel.: 06 1 400 7337   |   E-mail: info@fratelligoldoni.hu