( kattints a címekre a programok megnyitásához... )

#ZÁRD VELÜNK AZ ÉVET!

#A MI KARÁCSONYI AJÁNDÉKUNK NEKED

#ESEMÉNY NAPTÁR 2020 év vége / 2021 első negyed év

#RIVIERA DEI FIORI - IMPERIA - CHIUSANICO

#BAGNA CAUDA ÉS PANETTONE ESTEK BUDAPESTEN

# OLASZ FILMESTEK A FRATELLI FIÚKKAL

#Transzferek, idegenvezetés Olaszországban

 

 

 

ZÁRD VELÜNK AZ ÉVET!
VAGY KEZDJ MOST EGY ÚJAT!

Egy kis időre megint megállni kényszerülünk. El kell fogadnunk, hogy a jelenlegi helyzetben, a megszokottnál sokkal óvatosabbaknak és elővigyázatosabbaknak kell lennünk, hogy jövőre, megkönnyebbülten, egészségesen, új élményekre szomjazva, talán egy kicsit magát az Életet is jobban, és többre értékelve vágjunk neki Itáliának. Ez a Karácsony rendhagyó lesz, ezt már most is látjuk, de ugyanakkor azt is tudjuk, hogy a 2021 – es év különleges lesz. Decemberben otthonainkba zárkózva, egy kicsit visszafogottabb, és csendesebb év végét kell átvészelnünk. Lesz, aki több ezer kilométerre távol a családjától ül majd egy maga a karácsonyfa alatt. Talán elővesszük a tavalyi, tavalyelőtti emlékeket, talán mi is ott mosolygunk valamelyik fotón veled, mint ahogy Te is itt vagy a mi képzeletbeli fotóalbumunkban.

   

 

Talán most nehezebb, hűvösebb, és csendesebb minden. Legyen ez év utolsó két hónapja, a figyelemé, a fegyelemé, és az odafigyelésé. Legyen ez a két hónap, az új tervek megszületésének időszaka, hogy a karácsonyfa alá majd élményt, álmot tudjunk rakni. Most ehhez mi is hozzájárulunk erőnkhöz és lehetőségeinkhez mérten. Varázsolni sajnos mi sem tudunk, de talán tehetünk mi is valamit, hogy a Te karácsonyod is fényesebb legyen. Korábban már több alkalommal is beszámoltunk róla, hogy az idegenforgalmat sajnos magára hagyták. Ez nem csupán az utazásról való lemondás. Nem. Annál sokkal több. Tudnunk és látnunk kell, hogy kis ország vagyunk, így előbb vagy utóbb minden családban lesz egy érintett közvetlenül, vagy közvetve. Válaszolva a megváltozott élethelyzetre, és munka körülményekre, mi most „kisebbek lettünk”. Kisebbek, de nem élményekben és kínálatban. Nagy csoportokat szállító autóbuszainkat, egy időre leparkoltuk, szállodáinktól elköszöntünk, és megnyitottunk a fratelli vendégház kapuját Imperia megyében. Tisztában vagyunk vele, hogy jövőre nem adatik meg mindenkinek a lehetőség hogy útra keljen. Azt is sejtjük, hogy sokakat talán nem elégít ki Ligúria és Piemonte vendégszeretete, tájai és városai. Elfogadjuk, hogy nem mindenki szeret repülni, és tudatában vagyunk annak is, hogy nem mindenki igényeit elégíti ki az általunk kínált „utazási modell”. Mindenkinek el kell fogadnia azonban, hogy a turizmus és az utaztatás most nem csak „átrajzolódik”, hanem át is értékelődik. Utasaink létszáma töredékére csökken, ennek megfelelően szálláshelyeink befogadóképessége is. Nem szabad elkeserednünk, mert egy új utazási forma születik meg, amely a személyes kapcsolatokra, a „színfalak mögötti” élményekre, "italianizmusokra", és egyéni igényekre épül majd. Az online szállásfoglaló portálok egy bizonyos közösséget elégítenek ki, amely mögött csak egy lefoglalt szálláscsomag húzódik, jobb esetben plusz egy telefonszám. Mi a szállásainkat fűszerezzük most valós élményekkel, személyre szabott programokkal, kulináriával, zenével, és megannyi más összetevővel, amelyek korábban a nagy csoportos utazások esetében mind hiányoztak. A minap olvastam egy verset: „ Scopri la víta, e raccontala a chi non sa capírla „  … fedezd fel az Életet, és mesélj róla annak, akinek soha nem volt lehetősége azt élvezni. Ebben a mondatban minden benne van, a mi jövőnk is. Mert lehet, hogy csak egy falatnyi Itáliát adunk, de vele együtt egy csöppnyi „ Dolce Vítát” is.

 

Miután Impéria megyei „várkastélyunkban” maximum 7 – 8 főt tudunk egyszerre elhelyezni, földszinti étkezőnkben 8 főnek tudunk vacsorát és reggelit felszolgálni, és kisbuszunkba 8 főt tudunk beültetni, már most elkezdtük a foglalások koordinálását és az igények felmérését. „Rögös az út” ami hozzánk vezet, és kanyarokkal teli, pont mint az élet. De ha egyszer ideérsz, a tetőteraszunkon, a világ tetején érezheted magad, és soha többé nem akarsz majd hazamenni. A jövő év első fele, még a várakozásé lesz, már most érezzük, hogy nehezen fog kitavaszodni, és tudjuk, hogy a turizmus is  nehezen és lassan fog magához térni. Ugyanakkor azt is tudjuk, hogy hosszú kihagyás után, hirtelen kezd mindenki Itália felé indulni, és egyik napról a másikra kezdünk takarítani, ágyat húzni, főzni és várni Titeket.  Csipkerózsika álmából ébred majd Európa és a világ, de sajnos a mi forintunk nehezen fogja megtalálni a régi helyét. Mindenki, próbálja majd a lemaradását behozni, és kárpótolni magát a kiesett időért, ezért az árak ugrásszerűen fognak emelkedni. Mi itt vagyunk, és hozzánk ragaszkodó, elkötelezett vendégeinknek szeretnénk megköszönni, hogy még mindig velünk, mellettünk vannak, ezért árfolyam stop- pot vezettünk be, és január 31 - ig biztosítjuk a kedvezményes foglalási feltételeket. Karácsonyi, 2020.december 15 - ig érvényben lévő kedvezményes feltételeink lejáratak. A novemberben - decemberben kiajánlott árainkat a továbbiakban nem tudjuk biztisítani. 

    

 

 

 

ESEMÉNY NAPTÁR


 

IDŐPONT
 
PROGRAM
 
RÉSZVÉTELI DÍJ   
 
    SZABAD HELYEK

November 13
péntek 19:00 óra

 
Bagna Cauda  és Panettone est
Budapesten
betelt elmarad
>>> új időpontra vár <<<

 
November 14
szombat 19:00 óra

 
Bagna Cauda és Panettone est
Budapesten

betelt
elmarad
>>> új időpontra vár <<<
November 15
vasárnap 18:00 óra

 
Bagna Cauda és Panettone est
Budapesten
betelt elmarad
>>> új időpontra vár <<<

November 27
péntek 18:00 óra

 

Olasz filmest a Fratelli fiúkkal a Puskin Moziban
" La príma cosa bella" - A Toszkán szépség
zártkörű rendezvény aperitiffel, vacsorával, játékokkal
8.900 Ft elmarad
>>> új időpontra vár <<<

November 29
vasárnap 18:00 óra


 
Olasz filmest a Fratelli fiúkkal a Puskin Moziban
" La pazza gioia" - Őrült boldogság
zártkörű rendezvény aperitiffel, vacsorával, játékokkal
8.900 Ft elmarad
>>> új időpontra vár <<<
Nov. 28 - dec.02
5 nap, 4 éj
Lisszabon - Porto - Sintra - Cascais 195.900 Ft ELMARAD
új időpontra átjelentkezés
2021.04.11 - 04.15
2021.10.28 - 11.02

December 11
péntek 18:00 óra

 


Olasz filmest a Fratelli fiúkkal a Puskin Moziban
" A casa tutti bene" - Otthon mindenki jól van
zártkörű rendezvény, aperitiffel, vacsorával, játékokkal

 
8.900 Ft elmarad
>>> új időpontra vár <<<


December 13
vasárnap 18:00 óra


 


Olasz filmest a Fratelli fiúkkal a Puskin Moziban
" La Dea Fortuna" - Fortuna Istennő
zártkörű rendezvény, aperitiffel, vacsorával, játékokkal

 
8.900 Ft elmarad
>>> új időpontra vár <<<

Dec. 28 - jan. 01
5 nap, 4 éj

 
Lisszabon - Porto - Sintra - Cascais 214.900 Ft
ELMARAD
új időpontra átjelentkezés
2021.04.11 - 04.15
2021.10.28 - 11.02

 

Január 13 - 17
5 nap, 4 éj

 
Az olasz Riviéra és a Cote d'Azur
tengerre szóló kalandok
119.400 Ft foglalás nyitva

Január 21 - 25
5 nap, 4 éj

 
Mediterrán töltődés az ünnepek után
Az olvaligetek és a tenger ölelésében Ligúriában

125.600 Ft
foglalás nyitva

Február 11 - 14
4 nap, 3 éj

 
Valentin nap
Mimóza virágzás Ligúriában

99.990 Ft
 foglalás nyitva

Február 19 - 22
 4 nap, 3 éj

 
Virágkarnevál Nizzában,
Citrom fesztivál Mentonban
és az Albenga - i karnevál

119.600 Ft
 foglalás nyitva

Február 25 - 28
 4 nap, 3 éj

 
Virágkarnevál Nizzában,
 Citrom fesztivál Mentonban
és karnevál Savonában
114.900 Ft foglalás nyitva
Március 05 - 08
 4 nap, 3 éj
Nőnap a Riviérán
109.900 Ft
 foglalás nyitva

 

 

 

OLASZ FILMESTEK A FRATELLI FIÚKKAL

 

 
  
  

 

 

Ahhoz, hogy elmenjünk a moziba, talán nem kell kézen ragadni senkit. De ahhoz, hogy jó filmeket válasszunk, jó társaságban filmezzünk, együtt falatozzunk, koccintsunk, beszélgessünk, talán kicsit több szükséges. Nem!... nem a Hold és a Vénusz együttállása. Annál inkább szükség van egy „Szerencse Istennő” - re”, „Szerelem – paszta - tenger – rel”, „Ízlés szerint fűszerezve”. „Teljesen idegenek” nem lesznek a társaságban, de a mozi vásznon annál inkább. „ Otthon mindenki jól van” , biztosíthatunk Titeket, még ha itt most nem is úgy tűnik. Sokszor kevés is elég, hogy a fantáziánk szárnyra kapjon, és „ Repülni ” tudjunk akár Modugno kalauzolásában. Persze néha jó egy kis melankólia is, egy cigi füstös bárban „Dalida” – val, és csak bámulni a „Szemközti ablak” - ot. Még nem hibbantunk meg teljesen, és ne nézz ránk kérdőn mikor a „Hotel Gagarin” – ba akarunk vinni. Azt gondoljuk, nem fogod kicsit sem bánni! Mint ahogy azt sem, hogy a „Vörös Isztambul” is bekerült a közkedvelt úti célok közé . Bár azt mondtuk a Vénusz és a Hold most nem szükséges ahhoz, hogy jól érezd magad, de a „Szaturnusz gyűrűjében” Te is ki leszel téve a mellékhatásoknak. Nehéz napokat élünk, kicsit talán aggódunk is. Vajon van okunk? Azt gondoljuk, most talán mindenkire ráfér egy kis „ Őrült boldogság „! Ó majd elfelejtettem! Ugye jártál már velünk Toszkánában?... Újra hangoljuk a látnivalókat, mert a „Toszkán szépség” most képzeletbeli utazásra hívogat. Ha „Senki többet” akkor hát kezdődjön!

Ki mondta azt, hogy az ízek, illatok, hangok és látványelemek nyomán nem lehet utazni?! Na jó!... nem olyan mintha útra kelnénk. Nem tudjuk éreztetni a tenger sósságát és nedvességét, sem a jázminok gyógyfüvekkel keveredő illatelegyét. De van valamink, amit mi…itt …és most adni tudunk! Hozunk Neked újra egy „falatnyi Itáliát”. Nem kell várnod jövő tavaszig, most mi jövünk hozzád.

HOGYAN, MIKOR, HOL ÉS KIVEL?...
Együttműködve a budapesti Puskin és Kino mozikkal Fratelli filmhétvégéket tartunk. A filmeket mi választjuk ki, a vetítések zártkörűek, csak a mi vendégeink számára elérhetőek. Az érdeklődések függvényében, ezeket az esteket tervezzük folytatni jövőre is, hiszen annyi jó film van a”táskánkban” amit talán az interneten el sem érhetsz.

RÉSZVÉTELI DÍJAK / IDŐPONTOK:
A vetítések zártkörűek, csak irodánk vendégei számára elérhetőek. A részvételi díjak nincsenek egyenes arányban a mai mozijegyek árával, miután irodánknak terembérleti és forgalmazói díjat kell fizetnie, és a vetítés egy "zártajtós rendezvény". A részvételi díj a vetítésen túl tartalmaz budapesti Hajós utcai irodánkban egy aperitif estet, beszélgetést a vetítéshez kapcsolódó témában, továbbá egy könnyű vacsorát italfogyasztással, kávéval, édességgel, és azt követően játékkal.
Minden vendégünk karszalag viselése mellett léphet be a terembe, melyet a rendezvény végén, névvel, címmel ellátva adhat le irodánkban. Ez a karszalag és maga a rendezvény személyenként 2.000 Ft hozzájárulói díjat foglal magában, mely irodánkat segíti ebben az időszakban. Tudjuk, hogy nem ez fog segíteni rajtunk, annál inkább a gesztus és s személyes jelenlét, melyet azzal próbálunk visznozni, hogy minden egyes leadott karszalagot 2.000 Ft - os utazási utalványra váltunk, vagy 5 leadott karszalag esetén egy Goldoni kártyára, mely érvényessége továbbra is 18 hónap.

 

2021


IDŐPONTRA VÁR
Helyszín: Puskin mozi
Tervezett kezdés: 18:00 óra
Várható befejezés: 23:00 óra
Film címe: La príma cosa bella / A Toszkán szépség
Téma: Paolo Virzi útja Torinótól Livornóig
Részvételi díj: 8.900 Ft

IDŐPONTRA VÁR
Helyszín: Puskin mozi
Tervezett kezdés: 18:00 óra
Várható befejezés: 23:00 óra
Film címe: La Pazza Gioia / Őrült boldogság
Téma: Micaela Ramazzotti, és Toszkána a filmvásznon
Részvételi díj: 8.900 Ft

IDŐPONTRA VÁR
Helyszín: Puskin mozi
Tervezett kezdés: 18:00 óra
Várható befejezés: 23:00 óra
Film címe: A casa tutti bene / Otthon mindenki jól van
Téma: Pierfranceso Favino arany oroszlánja, és Stefania Sandrelli örök bája

Részvételi díj: 8.900 Ft

IDŐPONTRA VÁR
Helyszín: Puskin mozi
Tervezett kezdés: 18:00 óra
Várható befejezés: 23:00 óra
Film címe: La Dea Fortuna / Szerencse Istennő
Téma: az elfogadás karácsony előtt, Özpetek bukása Berlinben és sikere Itáliában

Részvételi díj: 8.900 Ft


Készen állsz?!
Időpontjaink fixek, a vetítés illetve a filmek cseréjének jogát egyenlőre fent tartjuk, mindaddig ameddig a technikai és jogi akadályok zöld utat nem biztosítanak. A filmeket hamarosan véglegesítjük és a foglalásonként a vetítéseket is megerősítjük. Jelentkezéseket csak írásban fogadunk a szinhaz@fratelligoldoni.hu címen.

 

 

 

RIVIERA DEI FIORI - IMPERIA - CHIUSANICO

 

4 FŐS KIS CSOPORTOK REPÜLŐVEL, TRANSZFEREKKEL, SZÁLLÁSSAL,
KÜLÖNLEGES PROGRAMOKKAL, TENGERPARTI PIHENÉSSEL,
BOR ÉS SAJT KÓSTOLÓKKAL, VÁROSLÁTOGATÁSOKKAL.

TUDJUK, hogy megváltozott a világ, és kevesen mernek utazni. Próbálunk alkalmazkodni a megváltozott viszonyokhoz, lehetőségekhez, miközben az egyik legfontosabb továbbra is a biztonság marad. 2020. júnusában úgy döntöttünk még szorosabbra fűzzük azokkal a kapcsolatunkat, akik továbbra is hisznek Bennünk, és abban a fontos tényben, hogy Itália napjainkban az egyik legbiztonságosabb ország a mediterráneumban. Nem csak a Magyar Állam adott zöld jelzést az utazni vágyóknak, hanem Olaszország, és vele együtt mi is. Egy olyan környezetben várunk Titeket, ami garandált élményekkel gazdagít.

ANNAK AKI SZERET OLVASNI, ANNAK AKI ÚJ ÉLMÉNYEKRE VÁGYIK, ANNAK AKI A KÜLÖNLEGES UTAZÁST SZERETI... EGY SZÓVAL NEKED...

Mindenek előtt álljon itt egy vallomás…

..."Gyerekként mindig azt hittem Itáliát csak imádni lehet, majd felnőttként rájöttem, hogy nincs meg mindenkiben az a fajta bizsergés, ami engem olyan sokszor elfog. Mindig csodáltam ezt az országot, kezdetben csak filmeken, képeslapokon, és azt gondoltam én ide nem fogok eljutni soha. Távolinak tűnt és nagynak. Most itt élek. Mi több a „nagy csizma” egyik legeldugottabb tartományában, melyet úgy hívnak Ligúria. Gyakran nekem szegezik a kérdést miért pont itt. Idegenforgalmi szakemberként meglepetten tapasztalom, hogy sokan Ligúria nevét egy másik országgal párosítják, és beazonosítani vagy akár kötni egy nagy városhoz nagyon kevesen tudják. 2013 - ban jártam először itt. Mikor végigjártam a falvait, rögtön éreztem, hogy itt még dolgom van. Megmagyarázhatatlan érzések kerítetek hatalmunkba, és nem akartam többé hazamenni. Egy olyan világ ez, ahol megállt kicsit az idő, ahol az utcának illata van, ahol az év minden napján nyílik, vagy virágzik valami. Ég és Föld közé szorult világ ahol az emberek tisztelik a természetet, ahol a tenger és az erdő a barátunk. Ezeken a hegyoldalakon találhatóak a világ legromantikusabb ösvényei, melyeken szédítő magasságokba emelkedhetünk, és az út végén ott vár a kék és örökkévaló tenger, és az ezüstösen csillogó oliva ligetek. A legnagyobb élményt mindig az apró kis falvak adják, ahol a csend szinte tapintható, melyet csak a tenger morajlása tör meg. A szél vaníliás virágillatot hord, mely helyenként gyógyfüvek és az oliva illatával vegyül. A tenger zavarba ejtően kék, a hegyek tekintélyt parancsolóan magasak, itt érezzük igazán milyen kicsik és védtelenek vagyunk a természettel szemben. Az ösvényeket végigjárva hihetetlen érzés keríti az embert hatalmába, közel ezer méter magasan ahonnan lenézve minden igyekvő hajó apró kis pontnak tűnik. Ha kinyújtjuk a kezünket talán már az Istenek lábát is elérjük. A falvak színes házai képeslapokat meghazudtoló színekben tündökölnek, a lustán ásítozó macskák az örök panorámás teraszok korlátain napoznak. A középkori várak építőkövei ezer titokot és megannyi legendát zárnak magukba. A forró nyári napokon a hűs hullámok és a mély, sötét sikátorok jelentik a menedéket. A hegyoldalak gondosan megművelt teraszairól helyi gazdák integetnek széles mosollyal, alattunk pedig a szédítő mélység és hajunkba tépő szél jelzi, hogy mennyire közel vagyunk az égiekhez. Ha náluk jársz, sokszor tapasztalod, hogy valami furcsa érzés, ami kerülget, nem tudod elsőre megmondani pontosan mi, csak azt hogy jó. Egy olyan hely ez, ahol a helyi emberek az élet minden pillanatát kihasználják, ahol a helyi bort, a Sciacchetrát vagy a Pigatot nem isszák, hanem a parton ülve kiélvezik minden korty zamatát, egy olyan hely ez ahol a kávézás egy program, ahol zamatos Vergnano és Bristot kávék illata tölti meg a kis piazzák ernyős bárjait. A kiteregetett ruhákat simogatja a kellemes déli szél, a tengeri fuvallatok a frissen grillezett szardella illatát szállítják felénk. Az apró kis oratóriumok, a helyi vallásos nép árnyas és eldugott intim helyei, ahol mindig nyitott ajtókat találunk. Az alig 5.000 négyzetkilométernyi tartományban rengeteg romantikus települést, eldugott kis falvat, és festői öblöt találunk. Itt van mindjárt Portofino. Szépségét Celentano és Dalida is megénekelte, napjainkban is milliókat vonz, híre ment óceánon túlra is, hogy létezik itt egy kis ékszerdoboz, melyet úgy hívnak Portofino. Az elmúlt években itt nyaralt Kylie Minogue, Sophie Marceau, Gerarde Depardieu, Elton John… de rendszeresen megfordul itt Ornella Muti, és Silvio Berlusconi is. Nehéz rangsort állítani a városok között. Elegáns partszakaszokon tekerhetünk, vagy motorozhatunk végig Rapallo – Santa Margharita – Camogli érintésével. Végig utazva a császári Via Aurelián megborzongunk és rácsodálkozunk, hogy létezhetnek még olyan eldugott kis falvak mint, Noli, Laigeglia, Bussana, Bergeggi, Zuccarello, Bussana… és sorolhatnánk napestig. Ne kezd el keresni a térképen, mert nem jársz sikerrel. Nem szabad megfeledkeznem a pulzáló metropoliszról sem, Genováról. Lassan barátkoztam meg a várossal, szó szerint kóstolgattuk egymást. Megnéztem reggeli álmos arcát, a napközbeni zsibongást és végigsétáltam a megfáradt esti város utcáin is. Sokáig „udvarolt” nekem, megmutatta minden arcát, aztán egyszer csak fellángolt a szerelem. Brignole és az üzleti negyed palotái lélegzet elállítóak. Nem tudok úgy végigsétálni a Szeptember 20.  Sugárúton, hogy egyszer – kétszer ne szédüljek bele a látványba. A Garibaldi utca palazzói , lépcsőházai, kertjei minden képzeletet felülmúlnak. Itt a legmélyebb és legsötétebb sikátor is mesélni tud. Nem kell félnünk egy percre sem, hiszen Szűz Mária jelenléte a kapualjakban megnyugtató hatással bír.

Savona gyárkéményei, ipari negyede sokáig ellenség volt számomra. Hosszú idő telt el még meghallottam hívó szavát. Bevallom a város, egy hatalmas mérföldkő életemben, mert innen indultam Piemonte irányába, ahol a tartomány városai úgyszintén sokáig udvaroltak nekem. Savona sikátorai között találjuk a „Savona – i Sixtusi Kápolnát „. Nem tévedés. Nem elírás. Létezik. Ha kitárod hatalmas több száz éves ajtaját, úgy érzed kincsre leltél..."

Divatos városok, letaglózó paloták, fényképezőiket sűrűn kattogtató turisták , impozáns katedrálisok, neves múzeumok…. ezt meghagyjuk másnak. Mi Ligúriában és Piemontében vagyunk itthon, és egész évben azon dolgozunk, hogy olyan helyeket mutassunk meg Neked, amit a térképen nem találsz, de garantáltan életed meghatározó része lesz. Sokan estek már általunk szerelembe Itáliával. Ez fémjelzi, hogy tevékenységünk nem hiábavaló. Egy évben többször visszajönni Itáliába ma már nem luxus. Sokan nem is gondolnák, hogy Olaszországban olcsóbban étkezhetnek, kávézhatnak, és vásárolhatnak.  

"CSÖNGESS BE HOZZÁNK”…

Mindig szerettük volna, ha utasainkkal, barátainkkal közelebbi kapcsolatot alakíthatnánk ki és az estéket nem egy személytelen hotel halljában töltetnénk. Ebből születtek meg a „ Csöngess be hozzánk programok”, mely alkalmával maximális időt együtt töltve, igazán közeli ismeretségbe kerülhetnek vendégeink nem csak velünk, hanem Itáliával is. Most, hogy az utazás leginkább Magyarország határain belülre korlátozódik, még inkább ezt a fajta „utazási modellt” kívánjuk erősíteni, amely lényege, hogy minimális 4 fős és maximális 7 fős létszámmal indulunk neki a nem mindennapi kalandoknak. Ez talán annyira nem is utazás, leginkább életérzés, így legfőképp azokhoz szól, akik tudják, hogy napjainkban Itália az egyik legbiztonságosabb ország, és az utazás, az élményekre való szomjazás nem egy országra kell hogy korlátozódjon. Azokat várjuk, akik mernek elindulni, akik tudják és hiszik, hogy Olaszországba utazni semmivel nem veszélyesebb, mint Magyarországon nyaralni. Olaszország talán most még „olaszabb” és a tenger még „azzurróbb”, és hiszem, hogy most mi is még többet tudunk adni, és még inkább tudunk Mindenkire figyelni. Tévedés azt gondolni, hogy Olaszország drága. Sajnos a mi forintunk romlott sokat. Rajtunk kívülálló ok, és tény, hogy a légi fuvarozók megemelték áraikat, de igyekszünk felvenni a versenyt, és megfelelőképp válaszolni a gazdasági változásokra. Tudjuk, hogy sokan félnek elindulni, de abban is biztosak vagyunk, hogy sokan „éheznek Itáliára”, ezen okból kifolyólag programjainkat még autentikusabbra szabtuk, és városnézések sorát olyan településekkel gazdagítottuk, melyeket biztosan sokan nem ismernek, és amelyek biztosan életre szóló élményt ajándékoznak. A biztonság továbbra is a legfontosabb alapelem az utazások tekintetében, emiatt álmodtuk meg ezt a programot, melyhez elegendő négy fő együttes elhatározása. Már most fogadjuk a jelentkezéseket 2021. évre, miután nagyon sok megkeresést kaptunk, mind nyelvtanfolyamok, mint gasztronómiai programok tekintetében. Bízom benne, hogy mindenki tudja, jelenleg a repülő az egyik legbiztonságosabb közlekedési eszköz, és hogy híreket hallgatni csak a megfelelő forrásból szabad. Akinek kételyei vannak, kérjük most „lapozzon” tovább, de aki ismer minket tudja, hogy csak hivatalos értesülések alapján tervezünk, szervezünk, indulunk.

Ez itt nem egy programajánló, leginkább …”hitvallás”, biztatás, csábítás. Minden ember számára a legfontosabb a szabadsága. Amint ezt elveszik, és nem saját elhatározás alapján választasz utazást, többé már nem Ő. Ebben csak segíteni tudunk, de rábeszélni senkit nem fogunk. Mi csupán a szépet és a jót kívánjuk megmutatni azoknak akik erre szomjaznak és vágynak.

UTAZÁS: utazásainkat két útvonalon bonyolítjuk, milánói és nizzai érkezéssel. Ez időpont / program / menetrend függvényében változik. Egyéni igény alapján a saját autóval történő érkezés is biztosított, ingyenes parkolási lehetőséggel.

KÖZLEKEDÉS OLASZORSZÁGBAN: a repülőtéren várjuk utasainkat 9 fős kisbuszunkkal, mellyel a kint tartózkodás alatt is közlekedünk a kirándulások alkalmával.

SZÁLLÁSUNK:      Chiusanico Castello – Residenza Fratelli Goldoni 

A 13. században alapított Chiusanico – i kastély belső falai között található középkori kerület egy szegletében találod otthonunkat, mely a Via Umberto I. sarkán magasodik. Volt ez a vár egykoron a genovai Doriák tulajdona mintegy kétszáz évig, majd a ventimigliai Lascaris grófok kezére került. Akár hiszed, akár nem az épület falai között I. Emanuele Filiberto Savoia ottona húzódott. A 3 szintes otthonunk az egykori kastély falaiból épült, különleges eltolt szintes kialakítással, 4 szobával, 2 fürdőszobával, 2 étkezővel és 3 terasszal. A település egy oliva liget ölelésében található, 12 kilométerre Imperia városától, 78 kilométerre Nizzától, 30 kilométerre Sanremótól, 20 percre a strandoktól. A nem mindennapi „dimora” belső térkialakítása, hangulata, társalgói és tetőterasza különleges hangulatot kölcsönöznek a háznak. Hidegebb estéken a kandalló biztosítja közös programjaink meghittségét. Kora tavasztól késő őszig a tetőterasz a bor és a sajtkóstolók helyszíne. Konyhánkba is betekintést nyerhetsz, egyes programjaink a tartomány sajátos fogásait mutatják be. Az éjszaka Chiusanico Castelloban sejtelemes, kis túlzással élve hátborzongató. Egy kastély falai közt sétálgatni este a mély sikátorokban nem mindennapi érzés. Egy este kézen ragadunk és elmeséljük, mi is történt itt. Utcánktól nyolcvan méterre egy kilátóról a tengerpartra látsz, miközben a végtelen oliva ligetet csodálhatod. Az illatokról most itt nem teszünk említést, megtapasztalhatod Te magad. Minden részlet, minden korlát, terasz és háztető, sőt kémény tartogat egy történetet. A bejáratok és ablakok különleges díszítései nem mindennapi emberek jelenlétéről tanúskodnak. A csupa szív helyi emberek ha kérdezel válaszolnak, ha mosolyogsz visszamosolyognak. A napfelkelte itt egy esemény, a naplemente a mi pontos óraművünk, mely jelzi a munka végét. Van saját zenekarunk is… biztosíthatlak tetszeni fog. Kabócák ezrei szórakoztatnak amint felkel a nap.

 

 

 

BAGNA CAUDA ÉS PANETTONE ESTEK BUDAPESTEN

FŐZZ VELÜNK!

BAGNA CAUDA - PANETTONE - PROSECCO ÉS A LEGJOBB PIEMONTI BOROK ÜNNEPI FÉNYEKBEN!


Egy estére Piemonte tartomány ízeit varázsoljuk Budapestre, melyhez biztosítunk egy jó társaságot, és ízletes borokat. Teraszunkon együtt készítjük el a szardellás fokhagymás szószt, melyet aztán közösen fogyasztunk el. Ez a különleges társasági esemény a téli hónapok elengedhetetlen programja a piemonti estéken. A "főzéshez" nem mindennapi szetteket biztosítunk, melyet aztán magaddal vihetsz a recepttel együtt, hogy aztán évről -évre akár nélkülünk is, barátaid vagy családod körében el tudd készíteni ezt a nem mindennapi fogást. Az este további főszereplői a panettonék, melyekből többféle ízvilágot varázsolunk az asztalra. Mirtusz likőr, prosecco, vagy helyi borok kíséretében kóstolhatod végig a legízletesebb süteményeket. Zárásként nem hiányozhat a Caffé Vergnano, mely 1882 óta az olasz kávézás szerves kelléke. Most a Panettonekból és kávéinkból előre történő rendelés alapján vásárolhatsz is!   A választékot hamarosan közzétesszük.


Házigazdák:
Bodnár Zoltán
Tarnóczi Ferenc


Asztalunkról :
- BAGNA CAUDA
- PANETTONE KÓSTOLÓK
- PROSECCO
- PIEMONTI BOROK
- mirto
- caffé vergnano

 

IDŐPONTRA VÁR
Időtartam: kb. 180 perc

Részvételi díj: 9.990 FtRészvételi szándékot csak e-mailben tudunk fogadni az info@fratelligoldoni.hu címen.
Jelentkezéseket korlátozott számban fogadunk, maximum 10 fő erejéig.


Ide kattintva jelentkezhetsz: info@fratelligoldoni.hu
IDŐPONTRA VÁR
Időtartam: kb.180 perc

Részvételi díj: 9.990 FtRészvételi szándékot csak e-mailben tudunk fogadni az info@fratelligoldoni.hu címen.
Jelentkezéseket korlátozott számban fogadunk, maximum 10 fő erejéig.


Ide kattintva jelentkezhetsz: info@fratelligoldoni.hu
IDŐPONTRA VÁR
Időtartam: kb. 180 perc

Részvételi díj: 9.990 FtRészvételi szándékot csak e-mailben tudunk fogadni az info@fratelligoldoni.hu címen.
Jelentkezéseket korlátozott számban fogadunk, maximum 10 fő erejéig.


Ide kattintva jelentkezhetsz: info@fratelligoldoni.hu


 

 

 

FRATELLI GOLDONI

ITALIA

REPÜLŐTÉRI TRANSZFEREK ITÁLIÁBAN

VÁROSNÉZÉSEK IDEGENVEZETŐVEL, SOFŐRREL

⇒ repülőtéri transzferek Milánó Malpensa / Milánó Linate / Bergamo / Torino / Genova repülőterekről
⇒ borkóstolók, szakmai programok, múzeum látogatások, szállás foglalás
⇒tengerparti programok, kirándulások, városlátogatások
⇒ sajt és csokoládé kóstolók, vacsorák családnál
⇒ repterek közötti transzfer

⇒ speciális programok
⇒ privát idegenvezető
⇒ tolmácsolás

 

MINIMUM 2 MAXIMUM 7 FŐS 
családoknak, baráti társaságoknak

⇒ igény szerinti időpontban, saját elképzelés alapján
PROGRAMOK LIGÚRIÁBAN, LOMBARDIÁBAN, ÉS PIEMONTE TARTOMÁNYBAN

 

TORINÓ, LANGHE - PIEMONTE TOSZKÁNÁJA, LIGÚR TENGERPART, GENOVA, PORTOFINO,
CINQUE TERRE, SANREMO, IMPERIA, GARDA TÓ, COMÓ-I TÓ, LAGO MAGGIORE,
BORROMEO SZIGETEK, ORTA TÓ, ISEO TÓ, VALLE D'AOSTA, NIZZA.
... és rengeteg további izgalmas úti cél ! 

..." NEM UTAZÁS, ÉLETÉRZÉS! "...

VÁRUNK TÉGED IS!

 

 

 

HOGYAN MONDJAM EL?...

 

Sokan vannak akik rajonganak Itáliért, talán még többen akiket egyszerűen csak magával ragad a nyelv dallamossága, a zene, a kulinária, a természet, az építkezés, vagy a művészetek. Sokan képesek ezerszer visszajönni, mert itt ízletesebb a bor, zamatosabb a sajt, extravagánsabb a divat, különlegesebb a kávé, édesebb a paradicsom, vagy egyszer, valamikor, belecsöppentek ebbe a zűrzavaros kavalkádba, és már nem találják a kiutat. Vagy nem is akarják. Sokan vagytok, akik egy éven belül többször is visszajártok hozzánk. Többen közületek, már megismerték az itteni baráti körünket is. Jó páran vagytok, akik jártatok már nálunk személyesen, eljöttetek az otthonunkba is. De valami mindig hiányzott. Úgy hívják IDŐ. Most, hogy kicsit lelassultunk, és több idő jut azon gondolkodni, mit csinálhatnánk másképp, most új irányt veszünk az „utaztatásban”, - melyet a jövőben nem szeretnék így nevezni, majd kitalálok közben egy másik fogalmat- . Mi is átalakítjuk az életünket, mert észrevettük, hogy csak magunkra számíthatunk, a külső segítség nem érkezik, bármennyire is ígérték. Pontosabban, talán megérkezett, csak mi nem értelmeztük jól hogy mit is várhatunk, ugyanis áprilisban „külső erők” behatoltak irodánkba, és segítettek abban, hogy ne legyenek munkaeszközeink, és felesleges aggodalmas gondolataink, arra vonatkozólag, hogyan „építkezzünk” tovább. Ti, akik itt vagytok, és tartottátok bennünk az erőt, Ti vagytok azok akik valójában segítettetek. Három hónapon keresztül úgy ébredtem, hogy egyetlen pozitív dolog sem történt az cégünk életében, csak a negatív impulzusok érkeztek. Tudom. Sokan vagyunk ezzel így. A „jó reggelt „ és „jó estét„ üzenetek jórészt magamnak szóltak, hogy lássam, még van élet, hogy tudjam, van visszajelzés, „van még itt valaki „, nem maradtam egyedül. Mától ezeknek a rendszeressége, ha megszakad, tudjátok be annak, hogy elkezdtünk dolgozni keményen. Keményebben, mint valaha. Most felszegett fejjel, nem törődve az „ellenségekkel” új irányt veszünk. Láthatjátok, hogy ajánlataink 70 % - a repülős kiscsoportos utazás. Egyik szemem sír, még a másik nevet. Sírok belül, mert cégvezetőként tudom, hogy jóval kevesebb vendégünk lesz, és azt is tudom, hogy anyagi megszorításokat kell majd eszközölnünk. Ebből Ti semmit nem fogtok érezni, erre vigyázunk! Idegenvezetőként, és emberként pedig örülök, hogy minőségi beszélgetések, figyelem, odafigyelés, és mélyebb emberi kapcsolatok következnek most. Ezt, már mint eredményt tudom felmutatni, hiszen a kis csoportos repülős utazásainkat másfél éve szervezzük. Végre van idő zenélni, együtt kávézni, beszélgetni, főzni, borozni és terveket szőni.

„HOGYAN MONDJAM EL? …” miért is e cím?
Tudjuk, látjuk, hogy sokan vagytok akik kacérkodtok az olasz nyelvvel, jó páran akik már biztonsággal használják. Az iskolai nyelvoktatás, a tanfolyamok segítenek eligazodni, mit hogyan használjunk, de hiányoznak azok az élethelyzetek, melyekben kipróbálhatnánk magunkat. 2020 őszétől Goldoni kártyás vendégeinknek, utasainknak, barátainknak, egy olyan programot raktunk össze, amelyből véleményem szerint nem hiányzik semmi. A programok neve ez lesz… „hogyan mondjam el? „ .
Abban más ez a program az előzőektől, hogy saját lakásunkban szállásolunk el Titeket. Nehéz elhinni, ugye? Reméljük, nem lesz ennyire nehéz kibírni minket! A délelőttöket hasznos tanulással töltjük. Nem nyelvtanra, hanem az életre igyekszünk tanítani. Italianizmusok sorát vesszük végig, melyeket talán egy nyelvtanfolyamon nem sajátíthatsz el. A tanulást követően, kézen ragadunk, és irány Ligúria! A tengerpart, és a városok! Történeteinket, félig magyarul – félig olaszul hallgathatod végig. Az este a legizgalmasabb! Hol alszok? Lakásunkban egyszerre 5 – 6 fő elhelyezését biztosítjuk 2 ágyas szobákban. Tengerre néző teraszunkon este sajtokat, és borokat kóstolunk, mi több együtt főzünk. Este olasz vendégeket hívunk, akik további érdekességekkel ismertetnek meg. Feltett szándékunk, hogy 2021 – től ezt a programot budapesti irodánkban is folytatjuk, hogy ez a kapocs ne szakadjon meg. Nem csak a nyelvvel ismertetünk meg közelebbről, hanem a ligúr és piemonti fogásokkal is. A programok szerves része a közös főzés, mely alkalmával olaszul kommentáljuk, mit hogyan készítünk el, milyen sajthoz milyen bort fogyasztunk. Vagy egész egyszerűen, hogy készítjük a napszaknak megfelelő különböző kávékülönlegességeket. Sok játékkal, beszélgetésekkel, tartalmas estékkel, borozással, és izgalmas helyszínekkel várunk. Mindent nem árulunk még el.


Ne feledd, nálunk télen is panoráma teraszunkon ücsöröghetsz, és a végtelen természetet csodálhatod. Speciális programok igényelhetők, minimum 4 fő együttes jelentkezése esetén. Kérdéseiddel már most kereshetsz minket. Időpontok / árak tekintetében a lap tetején olvashatsz további információt a Riviera dei Fiori cím alatt.

 

 

 

        

A MI KARÁCSONYI AJÁNDÉKUNK NEKED


"2020. december 15 - 2021. január 31 között előfoglalási kedvezménnyel "

 

A piac már azt árazza, hogy a védőoltás jóvoltából rengetegen térnek vissza az utazáshoz jövőre. Nem is nagyon talál a potenciális magyar utazó olcsó repülőjegyeket jövő tavaszra és nyárra. A legtöbb külföldi szálloda szolgáltatás árai emelkedő tendenciát mutatnak. A magyar piacon ez fokozottan érzékelhető a nagyon gyenge forint miatt. Döbbenetes árrobbanás következett be az európai tőzsdéken. Évtizedenként egyszer ha előfordul, hogy ennyire gyorsan árazzon át a piac szektorokat, most megtörtént: a tőzsde lényegében kikiáltotta a koronavírus-járvány közelgő végét. A kiváltó ok: a Pfizer és a Biontech bejelentése arról, hogy a közösen fejlesztett védőoltásuk a harmadik klinikai fázisban végzett vizsgálatok szerint 90 százalékban hatékonynak bizonyul. Már csak egy kicsit kell várnunk, és újra kinyílik a világ. 

A forint gyengülése sokakat áremelésre kényszerített, nem beszélve arról, hogy 2021 - ben egységesen a szállodai, és egyéb idegenforgalmi szolgáltatások áraiért már most többet kell fizetnünk. Mi erre válaszolva, utasainknak ezen a karácsonyon különleges foglalási feltételeket biztosítunk. A 2020.november 15 - december 15 között beérkező foglalásokra ÁRFOLYAM STOP - POT alkalmazunk, és a megrendelt szolgáltatásokat még idei árakon biztosítjuk. Nem akciózunk! Nem szeretjük ezt a szót, és szerencsére a "mi szótárunkban" nem található meg. Racionalizálunk, átértékelünk, és újratervezünk. Újratervezünk egy elmaradt évet, és előkészítünk egy újat. Szeretnénk megköszönni a jelenlétüket, támogatásukat mindazoknak, akik mellettünk maradtak a nehéz időkben is, és velünk tervezik a következő évet is. Nos, Nektek kezdtük el ajándékainkat csomagolni, amelyek talán kicsit szerényebbek az elmúlt évekhez képest, mert most lehetőségeinkhez mérten, a külsőségeket kicsit szűkebbre szabva, de a tartalmat tovább bővítve készülődünk az ünnepekre. Ha kíváncsi vagy, mivel készülünk erre a Karácsonyra, görgess tovább...

 

MÁRCIUSRA AJÁNLJUK

 

N
ŐNAP A RIVIÉRÁN
2021. március 04 - 07/ Mimóza virágzás

 4 nap / 3 éj
( Fratelli Vendégház - Chiusanico )
 "Lebegés" a Superga Bazilika tövében Torino felett. Kávézás Torino elegáns passzázsai alatt. Varázslatos tengerparti túra  Ligúriában a mimóza bokrok társaságában, Portofino - i látogatással. Repülővel,  helyi közlekedéssel, szállással, reggelivel, idegenvezetéssel.
Részvételi díj: 109.900 Ft


Foglalás részletei
Goldoni kártya: kártya / vagy törzsutas státusz
Törzsutas státusz: 
kártya / vagy törzsutas státusz
Átjelentkezés más utazásról: engedélyezett

Előleg foglaláskor: 30.000 Ft


További kérdésekre válasz az alábbi mail
címre kattintva kérhető: 
info@fratelligoldoni.hu
  
 flight operated by Wizz / Ryan Air 
           

"R
OSSO ISTANBUL"
2021. március 17 - 21

 5 nap / 4 éj

Keleti varázslat, és sajátos mesevilág Ázsia kapujában.
A bazároktól a mecseteken át a legkülönlegesebb helyekig.
Egy különleges program csak törzsutasainknak! Repülővel, szállással, reggelivel, programokkal, helyi közlekedéssel. 

Részvételi díj: 155.900 FtFoglalás részletei
Goldoni kártya: kártya vagy törzsutas státusz
Törzsutas státusz: kártya vagy törzsutas státusz

Átjelentkezés más utazásról: nem engedélyezett
Előleg foglaláskor: 70.000 Ft


További kérdésekre válasz az alábbi mail címre kattintva kérhető:
info@fratelligoldoni.hu
  
 flight operated by Pegazus / Türkish Airlines

 

  

S
ZARAJEVÓI RÓZSÁK - MOSTAR
2021. március 22 - 26

 5 nap / 4 éj 

 Kalandozás a Balkán legszebb karaván városában. Napközbeni és esti programokkal, rengeteg szabadidővel,
vízipipázással, múzeum látogatással, vonat kirándulással a Neretva völgyében.
  Repülővel,  helyi közlekedéssel, különleges szállással a török bazár egy oszmán épületében,
reggelivel, idegenvezetéssel.

Részvételi díj: 81.900 Ft


Foglalás részletei
Goldoni kártya: nem alapfeltétel
Törzsutas státusz: nem alapfeltétel

Átjelentkezés más utazásról: engedélyezett
Előleg foglaláskor: 30.000 Ft


További kérdésekre válasz az alábbi mail
címre kattintva kérhető: 
info@fratelligoldoni.hu
  
 flight operated by Wizz Air 

 

ÁPRILISRA AJÁNLJUKNÁPOLY AZ ÜNNEPI NAGYHÉTEN

2021. március 29 - április 04 / Húsvét hete

 7 nap / 6 éj

a nápolyi öböl szigetei, legszebb városai, hajókirándulásokkal,
körmenetekkel, tengerparti szállással, reggelivel, programokkal,
autóbuszos kiutazással, oda - vissza úton tranzitszállással****

Részvételi díj: 139.900 Ft

Január 31 - ig: 119.900 Ft

Foglalás részletei
Goldoni kártya: nem szükséges
Törzsutas státusz: nem alapfeltétel
Utalvány beváltás: engedélyezett
Átjelentkezés más utazásról: engedélyezett
Előleg foglaláskor: 50.000 Ft


További kérdésekre válasz az alábbi mail címre kattintva kérhető: 
info@fratelligoldoni.hu
  
 tour operated by Fratelli goldoni bus
           

LISSZABON - PORTO - CASCAIS

2021. április 11 - 15

 5 nap / 4 éj

Lisszabon leghangulatosabb negyedei, az Óceán part, Porto,
és a Sintra - i Penna kastély. Repülővel, szállással, reggelivel, programokkal, helyi közlekedéssel, belépőkkel

Részvételi díj: 199.900 FtFoglalás részletei
Goldoni kártya: kártya / vagy törzsutas státusz
Törzsutas státusz: 
kártya / vagy törzsutas státusz
Utalvány beváltás: -
Átjelentkezés más utazásról: engedélyezett
Előleg: foglaláskor: 80.000 Ft


További kérdésekre válasz az alábbi mail címre kattintva kérhető:
info@fratelligoldoni.hu
  
 flight operated by Wizz Air 

 

 

SZENT KATALIN KÖRMENET  
2021. április 29 - május 02

 4 nap / 3 éj 
 
 ( Fratelli Vendégház - Chiusanico )
 A hegyektől a tengerig a Colle Navan keresztül. "Lebegés" a Superga Bazilika tövében Torino felett. Varázslatos tengerparti túra a Via Aurelián. Repülővel,  helyi közlekedéssel, szállással, reggelivel, idegenvezetéssel.
Részvételi díj: 119.990 Ft
Január 31 - ig: 106.500 Ft


Foglalás részletei
Goldoni kártya: kártya / vagy törzsutas státusz
Törzsutas státusz: 
kártya / vagy törzsutas státusz
Utalvány beváltás: -
Átjelentkezés más utazásról: engedélyezett
Előleg foglaláskor: 30.000 Ft


További kérdésekre válasz az alábbi mail
címre kattintva kérhető: 
info@fratelligoldoni.hu
  
 flight operated by Wizz / Ryan Air 
           

SZENT HELYEK

2021. április 17 - 22

 6 nap / 5 éj 
  ( Fratelli Vendégház - Chiusanico )
Savoyai kastélyok és bazikikák Torinó környékén, hegyvidéki oratóriumok és templomok, festői tengerparti falvak Ligúriában.
Repülővel,  helyi közlekedéssel, szállással,
reggelivel, idegenvezetéssel.

Részvételi díj: 149.900 Ft
Január 31 - ig: 139.900 Ft


Foglalás részletei
Goldoni kártya: kártya / vagy törzsutas státusz
Törzsutas státusz: 
kártya / vagy törzsutas státusz
Utalvány beváltás: -
Átjelentkezés más utazásról: engedélyezett
Előleg foglaláskor: 30.000 Ft


További kérdésekre válasz az alábbi mail
címre kattintva kérhető: 
info@fratelligoldoni.hu
  
 flight operated by Wizz / Ryan Air 

 

MÁJUSRA AJÁNLJUKT
OSCANAMORE... "szerelem első látásra"
2021. május 16 - 21 

 7 nap / 6 éj
Toscana legszebb városai, csillagtúra kirándulásokkal, romantikus szállodai**** elhelyezéssel,  reggelivel, programokkal,
autóbuszos kiutazással

Részvételi díj: 139.900 FtFoglalás részletei
Goldoni kártya: nem szükséges
Törzsutas státusz: nem alapfeltétel
Utalvány beváltás: engedélyezett
Átjelentkezés más utazásról: engedélyezett
Előleg foglaláskor: 50.000 Ft


További kérdésekre válasz az alábbi mail
címre kattintva kérhető:
info@fratelligoldoni.hu
  
 tour operated by Fratelli goldoni bus
           

A HAL ÜNNEPE LIGÚRIÁBAN

2021. május 07 - 10

 4 nap / 3 éj ( Fratelli Vendégház - Chiusanico )

Egy különleges utazás festői tengerparti falvakon keresztül Portofinoig, és egy igazi olasz festa Camogli tengerpartján. Repülővel,  helyi közlekedéssel, szállással, reggelivel, idegenvezetéssel.
Részvételi díj: 119.990 Ft

Január 31 - ig: 109.900 Ft

Foglalás részletei
Goldoni kártya: kártya / vagy törzsutas státusz
Törzsutas státusz: 
kártya / vagy törzsutas státusz
Utalvány beváltás: engedélyezett
Átjelentkezés más utazásról: engedélyezett
Előleg foglaláskor: 30.000 Ft


További kérdésekre válasz az alábbi mail
címre kattintva kérhető: 
info@fratelligoldoni.hu
  
 flight operated by Wizz / Ryan Air 

 A LEGSZEBB LIGÚR FALVAK
2021.május 12 - 15

 4 nap / 3 éj 
 
 ( Fratelli Vendégház - Chiusanico )
 A hegyektől a tengerig a Colle Navan keresztül. Varázslatos tengerparti túra a Via Aurelián. Repülővel,  helyi közlekedéssel, szállással, reggelivel, idegenvezetéssel.
Részvételi díj: 119.990 Ft
Január 31 - ig: 109.900 Ft

Foglalás részletei
Goldoni kártya: kártya / vagy törzsutas státusz
Törzsutas státusz: 
kártya / vagy törzsutas státusz
Utalvány beváltás: engedélyezett
Átjelentkezés más utazásról: engedélyezett
Előleg foglaláskor: 30.000 Ft


További kérdésekre válasz az alábbi mail
címre kattintva kérhető: 
info@fratelligoldoni.hu
  
 flight operated by Wizz / Ryan Air 
           

T
ORINO - IMPERIA -GENOVA
2021. május 22 - 24

 3 nap / 2 éj 
  ( Fratelli Vendégház - Chiusanico )
A hegyektől a tengerig a Colle Navan keresztül. Varázslatos tengerparti túra a Via Aurelián. Repülővel,  helyi közlekedéssel, szállással, reggelivel, idegenvezetéssel.
Részvételi díj: 99.900 Ft
Január 31 - ig: 89.900 Ft

Foglalás részletei
Goldoni kártya: kártya / vagy törzsutas státusz
Törzsutas státusz: 
kártya / vagy törzsutas státusz
Utalvány beváltás: engedélyezett
Átjelentkezés más utazásról: nem engedélyezett
Előleg foglaláskor: 30.000 Ft


További kérdésekre válasz az alábbi mail
címre kattintva kérhető: 
info@fratelligoldoni.hu
  
 flight operated by Wizz / Ryan Air 

 

JÚNIUSRA AJÁNLJUK"SAPORE DI MARE"
A tenger zamata - mini vakáció Ligúriában

2021. június 10 - 14
 5 nap / 4 éj ( Fratelli Vendégház - Chiusanico )
Egy különleges utazás  a Ligúr tengerpart festői falvaiban, és a vadregényes partszakaszon. Repülővel,  helyi közlekedéssel, szállással, reggelivel, idegenvezetéssel, strandolással. 
Részvételi díj: 139.990 Ft
Január 31 - ig: 121.900 Ft


Foglalás részletei
Goldoni kártya: kártya / vagy törzsutas státusz
Törzsutas státusz: 
kártya / vagy törzsutas státusz
Utalvány beváltás: engedélyezett
Átjelentkezés más utazásról: engedélyezett
Előleg foglaláskor: 30.000 Ft


További kérdésekre válasz az alábbi mail
címre kattintva kérhető: 
info@fratelligoldoni.hu
  
 flight operated by Wizz / Ryan Air 
             

TENGERRE SZÓLÓ KALAND
mini vakáció Ligúriában
2021. június 17 - 20
 4 nap / 3 éj ( Fratelli Vendégház - Chiusanico )

Egy különleges utazás  a Ligúr tengerpart festői falvaiban, és a vadregényes partszakaszon. Repülővel,  helyi közlekedéssel, szállással, reggelivel, idegenvezetéssel, strandolással. 
Részvételi díj: 129.990 Ft
Január 31 - ig: 116.900 Ft


Foglalás részletei
Goldoni kártya: kártya / vagy törzsutas státusz
Törzsutas státusz: 
kártya / vagy törzsutas státusz
Utalvány beváltás: engedélyezett
Átjelentkezés más utazásról: engedélyezett
Előleg foglaláskor: 30.000 Ft


További kérdésekre válasz az alábbi mail
címre kattintva kérhető: 
info@fratelligoldoni.hu
  
 flight operated by Wizz / Ryan Air 

 RÜLT BOLDOGSÁG"
Itáliába mentem, ne keress! 

E G Y   P R O G R A M   C S A K   H Ö L G Y E K N E K
2021.június 03 - 06

 4 nap / 3 éj 
 
 ( Fratelli Vendégház - Chiusanico )
 Zárd kulcsra a konyhát és lépj le Itáliába! A hegyektől a tengerig, a Colle Navan
keresztül járhatod velünk Ligúria és Piemonte legvarázslatosabb településeit, és 
legszebb tengerparti falvait. Séta az olivaligetekben, és tengerparti falvak sikátoraiban. 
Este zene, film, aperitif a tetőn. Repülővel,  helyi közlekedéssel, szállással,
reggelivel, idegenvezetéssel.

Részvételi díj: 119.990 Ft
Január 31 - ig: 106.000 Ft

Foglalás részletei
Goldoni kártya: kártya / vagy törzsutas státusz
Törzsutas státusz: 
kártya / vagy törzsutas státusz
Utalvány beváltás: nem engedélyezett
Továbbajándékozás: -
Előleg foglaláskor: 30.000 Ft


További kérdésekre válasz az alábbi mail
címre kattintva kérhető: 
info@fratelligoldoni.hu  
 flight operated by Wizz / Ryan Air

 

JÚLIUSRA AJÁNLJUK

 

CINQUE TERRE MARE
2021. június 30 - július 06

 7 nap / 6 éj
Ligúria legszebb falvai, csillagtúra kirándulásokkal, tengerparti szállással, reggelivel, strandolással, programokkal, városnázésekkel, 
idegenvezetéssel, autóbuszos kiutazással

Részvételi díj: 149.900 Ft

Január 31 - ig: 129.900 Ft


Foglalás részletei
Goldoni kártya: nem szükséges
Törzsutas státusz: nem alapfeltétel
Utalvány beváltás: engedélyezett
Továbbajándékozás: engedélyezett
Előleg foglaláskor: 50.000 Ft


További kérdésekre válasz az alábbi mail
címre kattintva kérhető:
info@fratelligoldoni.hu
  
 tour operated by Fratelli goldoni bus
           

"SAPORE DI MARE"
A tenger zamata - mini vakáció Ligúriában

2021. július 07 - 11
 5 nap / 4 éj ( Fratelli Vendégház - Chiusanico )
Egy különleges utazás  a Ligúr tengerpart festői falvaiban, és a vadregényes partszakaszon. Repülővel,  helyi közlekedéssel, szállással, reggelivel, városnézésekkel, idegenvezetéssel, strandolással. 
Részvételi díj: 139.990 Ft
Január 31 - ig: 121.900 Ft


Foglalás részletei
Goldoni kártya: kártya / vagy törzsutas státusz
Törzsutas státusz: 
kártya / vagy törzsutas státusz
Utalvány beváltás: engedélyezett
Továbbajándékozás: -
Előleg foglaláskor: 30.000 Ft


További kérdésekre válasz az alábbi mail
címre kattintva kérhető: 
info@fratelligoldoni.hu
  
 flight operated by Wizz / Ryan Air 

 NYARALÁS LIGÚRIÁBAN
nyaralás a Ligúr tengerparton, városnézésekkel, programokkal

2021. július 19 - 26
 8 nap / 7 éj ( Fratelli Vendégház - Chiusanico )
Egy különleges utazás  a Ligúr tengerpart festői falvaiban, és a vadregényes partszakaszon. Repülővel,  helyi közlekedéssel, szállással, reggelivel, idegenvezetéssel, strandolással. 
Részvételi díj: 169.990 FtFoglalás részletei
Goldoni kártya: kártya / vagy törzsutas státusz
Törzsutas státusz: 
kártya / vagy törzsutas státusz
Utalvány beváltás: nem engedélyezett
Továbbajándékozás: -
Előleg foglaláskor: 30.000 FtTovábbi kérdésekre válasz az alábbi mail
címre kattintva kérhető: 
info@fratelligoldoni.hu
  
 flight operated by Wizz / Ryan Air 
             

TENGERRE SZÓLÓ KALAND
mini vakáció Ligúriában
2021. július 28 - 31
 4 nap / 3 éj ( Fratelli Vendégház - Chiusanico )

Egy különleges utazás  a Ligúr tengerpart festői falvaiban, és a vadregényes partszakaszon. Repülővel,  helyi közlekedéssel, szállással, reggelivel, idegenvezetéssel, strandolással. 
Részvételi díj: 126.990 Ft
Január 31 - ig: 111.900 Ft


Foglalás részletei
Goldoni kártya: kártya / vagy törzsutas státusz
Törzsutas státusz: 
kártya / vagy törzsutas státusz
Utalvány beváltás: engedélyezett
Továbbajándékozás: -
Előleg foglaláskor: 30.000 FtTovábbi kérdésekre válasz az alábbi mail
címre kattintva kérhető: 
info@fratelligoldoni.hu  
 flight operated by Wizz / Ryan Air

 

AUGUSZTUSRA AJÁNLJUK

 

SARAJEVO - MOSTAR - DUBROVNIK

2021. augusztus 17 - 23

 7 nap / 6 éj
Kalandozás a Balkánon, látogatás Dubrovnikban, strandolások, városnézések, tengerparti szállással,  reggelivel, programokkal,
autóbuszos kiutazással, idegenvezetéssel.

Részvételi díj: 125.000 Ft

Január 31 - ig: 115.000Ft


Foglalás részletei
Goldoni kártya: nem szükséges
Törzsutas státusz: nem alapfeltétel
Utalvány beváltás: engedélyezett
Továbbajándékozás: engedélyezett
Előleg foglaláskor: 40.000 Ft


További kérdésekre válasz az alábbi mail
címre kattintva kérhető:
info@fratelligoldoni.hu
  
 tour operated by Fratelli goldoni bus
           

"SAPORE DI MARE"
A tenger zamata - mini vakáció Ligúriában

2021. augusztus 26 - 30
 5 nap / 4 éj ( Fratelli Vendégház - Chiusanico )
Egy különleges utazás  a Ligúr tengerpart festői falvaiban, és a vadregényes partszakaszon. Repülővel,  helyi közlekedéssel, szállással, reggelivel, városnézésekkel, idegenvezetéssel, strandolással. 
Részvételi díj: 139.990 Ft
Január 31 - ig: 121.900 Ft
Foglalás részletei
Goldoni kártya: kártya / vagy törzsutas státusz
Törzsutas státusz: 
kártya / vagy törzsutas státusz
Utalvány beváltás: nem engedélyezett
Továbbajándékozás: -
Előleg foglaláskor: 30.000 Ft


További kérdésekre válasz az alábbi mail
címre kattintva kérhető: 
info@fratelligoldoni.hu
  
 flight operated by Wizz / Ryan Air 

 

SZEPTEMBERRE AJÁNLJUK"SZERELEM, PASTA, TENGER"
Shirley Valentine után szabadon...
egy program HÖLGYEKNEK
2021. szeptember 02 - 05
 4 nap / 3 éj ( Fratelli Vendégház - Chiusanico )
Utazás  a Ligúr tengerpart festői falvaiba, eldugott városaiba, esti programok a tetőn a tartomány ízletes boraival kísérve. Repülővel,  helyi közlekedéssel, szállással, reggelivel, idegenvezetéssel, strandolással. 

Részvételi díj: 119.990 Ft
Január 31 - ig: 106.900 Ft


Foglalás részletei
Goldoni kártya: kártya / vagy törzsutas státusz
Törzsutas státusz: 
kártya / vagy törzsutas státusz
Utalvány beváltás: nem engedélyezett
Továbbajándékozás: -
Előleg foglaláskor: 30.000 Ft


További kérdésekre válasz az alábbi mail
címre kattintva kérhető: 
info@fratelligoldoni.hu
  
 flight operated by Wizz / Ryan Air 
           

"R
OSSO ISTANBUL"
2021. szeptember 08 - 12

 5 nap / 4 éj

Keleti varázslat, és sajátos mesevilág Ázsia kapujában.
A bazároktól a mecseteken át a legkülönlegesebb helyekig.
Egy különleges program csak törzsutasainknak! Repülővel, szállással, reggelivel, programokkal, helyi közlekedéssel, idegenvezetéssel. 

Részvételi díj: 155.900 Ft

Január 31 - ig: 148.500 Ft


Foglalás részletei
Goldoni kártya: kötelező
Törzsutas státusz: csak tözsutasainknak elérhető ajánlat

Utalvány beváltás: nem engedélyezett
Továbbajándékozás: -
Előleg foglaláskor: 70.000 Ft


További kérdésekre válasz az alábbi mail
címre kattintva kérhető:
info@fratelligoldoni.hu
  
 flight operated by Pegazus / Türkish Airlines

 ITALIA EGZOTICA - PUGLIA
nyaralással egybekötött csillagtúra

2021. szeptember 19 - 29
 11 nap / 10 éj
Kalandozás a "csizma sarkában", strandolások, városnézések,
tengerparti szállással,  reggelivel, programokkal,
autóbuszos kiutazással, idegenvezetéssel.

Részvételi díj: 217.000 Ft

Január 31 - ig: 199.900 Ft


Foglalás részletei
Goldoni kártya: nem szükséges
Törzsutas státusz: nem alapfeltétel
Utalvány beváltás: engedélyezett
Továbbajándékozás: engedélyezett
Előleg foglaláskor: 60.000 Ft


További kérdésekre válasz az alábbi mail
címre kattintva kérhető:
info@fratelligoldoni.hu
  
 tour operated by Fratelli goldoni bus
             

TENGERRE SZÓLÓ KALAND
mini vakáció Ligúriában
2021. szeptember 14 - 17
 4 nap / 3 éj ( Fratelli Vendégház - Chiusanico )

Egy különleges utazás  a Ligúr tengerpart festői falvaiban, és a vadregényes partszakaszon. Repülővel,  helyi közlekedéssel, szállással, reggelivel, idegenvezetéssel, strandolással. 
Részvételi díj: 129.990 Ft
Január 31 - ig: 115.900 FtFoglalás részletei
Goldoni kártya: kártya / vagy törzsutas státusz
Törzsutas státusz: 
kártya / vagy törzsutas státusz
Utalvány beváltás: nem engedélyezett
Továbbajándékozás: -
Előleg: 40.000 Ft


További kérdésekre válasz az alábbi mail
címre kattintva kérhető: 
info@fratelligoldoni.hu  
 flight operated by Wizz / Ryan Air

 

OKTÓBERRE AJÁNLJUKOLASZ TAVAK - TORINO 
Como - Garda - Maggiore - Orta és a Borromeo szigetek

2021. október 16 - 22
 7 nap / 6 éj
Tó parti programok, hajókázással, természetjárással, városnézésekkel, és torinói palotákal, valamint izgalmas múzeumokkal. Autóbuszos utazás, szállodai elhelyezéssel, reggelivel. idegenvezetéssel.

Részvételi díj: 139.900 Ft

Január 31 - ig : 126.800 Ft


Foglalás részletei
Goldoni kártya: nem szükséges
Törzsutas státusz: nem alapfeltétel
Utalvány beváltás: engedélyezett
Továbbajándékozás: engedélyezett
Előleg foglaláskor: 50.000 Ft


További kérdésekre válasz az alábbi mail
címre kattintva kérhető:
info@fratelligoldoni.hu
  
 tour operated by Fratelli goldoni bus
           

LISSZABON - PORTO - CASCAIS

2021. október 28 - november 01

 5 nap / 4 éj

Lisszabon leghangulatosabb negyedei, az Óceán part, Porto,
és a Sintra - i Penna Kastély. Repülővel, szállással, reggelivel, programokkal, helyi közlekedéssel, belépőkkel, idegenvezetéssel.

Részvételi díj: 205.900 Ft

Január 31 - ig: 196.600 FtFoglalás részletei
Goldoni kártya: kötelező
Törzsutas státusz: alapfeltétel

Utalvány beváltás: nem engedélyezett
Továbbajándékozás: engedélyezett
Előleg foglaláskor: 80.000 Ft


További kérdésekre válasz az alábbi mail
címre kattintva kérhető:
info@fratelligoldoni.hu
  
 flight operated by Wizz Air 

 

 


 
VISSZANYERHETED AZ UTAZÁS KÖLTSÉGÉNEK EGY RÉSZÉT KARÁCSONYI SORSOLÁSUNKON 12.25 - én,
ahol kisorsolunk


- 5 db 5.000 Ft  értékű  utazási utalványt
- 3 db 10.000 Ft értékű utazási utalványt
- 1 db 15.000 Ft értékű utazási utalványt
- 2 db repülőjegyet
- 4 db színházjegyet
- 4 db Goldoni kártyát

 

KIK VESZNEK RÉSZT A SORSOLÁSBAN?
- az utalványokat azok között sorsoljuk ki akik 2020. november 15 – december 15 között bármelyik autóbuszos, vagy repülős utazásunkra foglaltak, vagy 2020. november 15 és december 15 között Goldoni kártyát vásároltak, és azok a vendégeink akik karácsonyi vagy szilveszteri programunkra jelentkeztek.
- az utalványok kizárólag az irodánk által szervezett utazásokra válthatók be.
- a színházjegyek a Vidám Színpad 2021 – es évadjának előadásaira érvényesek
- a Goldoni kártyák, már meglévő aktív kártyaszerződés esetén további egy évvel meghosszabbodnak

MIKOR SORSOLUNK?
Élő videó bejelentkezéssel 2020. december 25 – én. A pontos időpontról írásban tájékoztatunk mindenkit.
A mi karácsonyfánk Chiusanicoban, már lassan készül, mert  december nyolcadikára teljes ünnepi ruhájában kell állnia. Nem leszünk egyedül karácsonykor sem, mert itt van velünk a házban I. Umberto király, és I. Filiberto Emanuele. Persze Ti is nagyon hiányoztok.

 

GYAKORI KÉRDÉSEK CHIUSANICO

 Fizethetek Eur - ral?
Azoknál a programoknál ahol Eur árakat tüntettünk fel zöld színnel, olaszországi irodánknak fizeteheted közvetlenül a részvételi díjat. Ez egy opció, ami azt jelenti a jelentkezést, szerződés készítést, számla kiállítást, és a foglalással kapcsolatos adminisztrációt intézheted budapesti irodánkban is. Ez esetben a forintos árakat tekintjük szerződéses alapnak.

ONLY WITH FGC CARD
Ahol ezt a jelzést látod, egy olyan speciális programunk, melyre csak Goldoni kártyával rendelkező vendégeink jelentkezhetnek. A Goldoni kártya tagságot azzal a céllal hoztuk létre, hogy utasainkat védjük a "nagyüzemi turizmus" mellékhatásaitól. Ezek a programjaink kiscsoportos utazások, minimum 2 maximum 6 fő részvételével, sajátos hangulattal, rugalmas programszervezéssel, kedvezményekkel, árfolyam gáttal, és rugalmasabb átjelentkezési, lemondási feltételekkel. Ezeknél a programjainknál a szállást saját vidéki házunkban biztosítjuk, étkezésekkel, sajtkóstolókkal, aperitifekkel, melyeket a részvételi díj tartalmaz. A programok további sajátossága, hogy a napi rendelkezésre állás ( autó, idegenvezető ) nem merül ki a szokványos napi 8 órában, hanem spontán szerveződésű programok, éjszakai étkezések, aperitifek, bárlátogatások, további éjszakai tengerparti programok is elérhetőek költségmentesen. Ezeknél az utazásoknál lehetőséget biztosítunk kötetlen tengerparti fürdőzésre, bevásárlásokra, és módosított útvonal / program szerinti közlekedésre. A Goldoni kártya folyamatosan igényelhető budapesti irodánkban, 2020. május 10 naptól meghosszíbbított másfél éves lejárattal.  A Goldoni kártyával rendelkező vendégeink továbbra is kedvezményre jogosultak az utasbiztosítási tarifákból, a sztorno biztosítások áraiból, és kedvezményesen vásárolhatnak színházjegyet budapesti irodánkban, valamint kedvezményesen foglalhatnak belföldi programjainkra. Autóbuszos szervezett oalszországi utazásoknál ( Toszkána / Cinque Terre / Olasz tavak / Puglia ) 15 % kedvezményre jogosult minden Goldoni kártya tulajdonos. A 2021 évi aktuális Olaszországon kívüli utazások esetében ( Bosznia Herzegovina ) a kártyával 8  % kedvezmény érvényesíthető. Repülős utazásoknál ( Róma, Sarajevo, Lisszabon ) a Goldoni kártya 6 % kedvezményt biztosít a részvételi díjakból. 

IMPÉRIAI HÁZUNKRÓL    Chiusanico Castello – Residenza Fratelli Goldoni 
A 13. században alapított Chiusanico – i kastély belső falai között található középkori kerület egy szegletében találod otthonunkat, mely a Via Umberto I. sarkán magasodik. Volt ez a vár egykoron a genovai Doriák tulajdona mintegy kétszáz évig, majd a ventimigliai Lascaris grófok kezére került. Akár hiszed, akár nem az épület falai között I. Emanuele Filiberto Savoia ottona húzódott. A 3 szintes otthonunk az egykori kastély falaiból épült, különleges eltolt szintes kialakítással, 4 szobával, 2 fürdőszobával, 2 étkezővel és 3 terasszal. A település egy oliva liget ölelésében található, 12 kilométerre Imperia városától, 78 kilométerre Nizzától, 30 kilométerre Sanremótól, 20 percre a strandoktól. A nem mindennapi „dimora” belső térkialakítása, hangulata, társalgói és tetőterasza különleges hangulatot kölcsönöznek a háznak. Hűvösebb estéken a kandalló biztosítja közös programjaink meghittségét. Kora tavasztól késő őszig a tetőterasz a bor és a sajtkóstolók helyszíne. Konyhánkba is betekintést nyerhetsz, egyes programjaink a tartomány sajátos fogásait mutatják be. Az éjszaka Chiusanico Castelloban sejtelemes, kis túlzással élve hátborzongató. Egy kastély falai közt sétálgatni este a mély sikátorokban nem mindennapi érzés. Egy este kézen ragadunk és elmeséljük, mi is történt itt. Utcánktól nyolcvan méterre egy kilátóról a tengerpartra látsz, miközben a végtelen oliva ligetet csodálhatod. Az illatokról most itt nem teszünk említést, megtapasztalhatod Te magad. Minden részlet, minden korlát, terasz és háztető, sőt kémény tartogat egy történetet. A bejáratok és ablakok különleges díszítései nem mindennapi emberek jelenlétéről tanúskodnak. A csupa szív helyi emberek ha kérdezel válaszolnak, ha mosolyogsz visszamosolyognak. A napfelkelte itt egy esemény, a naplemente a mi pontos óraművünk, mely jelzi a munka végét. Van saját zenekarunk is… biztosíthatlak tetszeni fog. Kabócák ezrei szórakoztatnak amint felkel a nap.

 

 ÉTKEZÉSEK
A befizetett részvételi díjtartalmazza a mindennapi reggeliket, 1 db vacsorát és egy aperitifet.   
Reggeli: elvágottak, mortadella, mozzarella, sajtok, péksütemények, zöldségek, édes sütemények, ásványvíz, rostos üdítők, kávé.
Vacsora: pasta con pesto, sajtok, bruschetta /parmigiana
Aperitif: aperol spritz / borok / Fragolino / Mirto, sajtok, falatkák, taralli


További vacsorák térítés ellenében rendelhetőek:
- pasta con finocchi ( édesköményes tejszínes tészta )
- pasta con pomodoro - cozze cilene con spaghetti ( csílei kagyló )
- cozze al sugo ( fekete kagyló paradicsomos szószban )
- pollo con verdure ( csirke zöldséges körettel )
- pizza

A további vacsorák ára italfogyasztással ( bor, sör, aperol ): 10,00 Eur / fő

 

A saját autóval érkező vendégeink részvételi díjából levonásra kerül a repülőjegy valamint a reptéri illetékek és transzferek ára

 Fratelli Goldoni Kft.   |   1076 Budapest, Garay tér 16. (bejárat a Cserhát utcából)   |   Tel.: 06 1 400 7337   |   E-mail: info@fratelligoldoni.hu