! TÁJÉKOZTATÁS !

Hajós utcai irodánkban az ügyfélfogadás rendje  2018 június 01 - től az alábbiak szerint módosult:

Hétfő : zárva / telefonos ügyelet
Kedd: 10:00 - 18:00 óra
Szerda: 10:00 - 17:00 óra
Csütörtök: 10:00 - 17:00 óra
Péntek: 10:00 - 16:00 óra
Szombat: zárva
Vasárnap: zárva


Ügyeleti telefonszámok nyitvatartási időn kívül: 36 20 470 8099

Előzetes bejelentkezés alapján lehetőség van a nyitvatartási időn túli ügyfélfogadásra is

2018 május 25 - től ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓNKAT internetes portálunk "CÉGÜNKRŐL" menüpontjában érheti el.

***

AZ ÁLOMNYARALÁS NÁLUNK
LIGÚRIÁBAN

 HA MÉG NEM TALÁLTAD MEG A HELYET...HA VALAMI KÜLÖNLEGESRE VÁGYSZ...
EGY HELY AMELYBE GARANTÁLTAN BELESZERETSZ...EGY HELY AHOVÁ MINDIG VISSZATÉRSZ...

APARTMANOK, MELYEKET CSAK NÁLUNK TALÁLSZ MEG
TÁGAS, ELEGÁNS,TENGERPARTI LAKÁSOK.

OTTHON LIGÚRIÁBAN!
 MAGYAR NYELVŰ ASSZISZTENCIA ÉS SEGÍTSÉGNYÚJTÁS A NYARALÁS ALATT

 

A KÉPEK NÁLUNK KÉSZÜLTEK, LAKÁSAINK SAJÁT ÉRTÉKESÍTÉSŰ APARTMANOK!


JÚLIUSBAN AUGUSZTUSBAN SZEPTEMBERBEN

259.000 Ft / 7 éj / 6 fő

265.000 Ft / 7 éj / 6 fő

35.900 Ft / éj / 6 fő

Apartmanjaink Lavagna belvárosában találhatóak a Cinque Terre, Portofino, és Genova szomszédságában átlagosan 50 - 200 méterre a strandtól.

 

 

NYARALJ TE IS NÁLUNK!
...ők már tudják, hogy Itália nálunk kezdődik.

 

 

 

NYARALÁS A TOSZKÁN TENGERPARTON

149.900 Ft / fő

 7 éjszaka félpanzióval!
július 21 - 28 időszakban, egyéni kiutazással

A Costa degli Etruschi a toszkán partszakasz egyik legszebb és legvadregényesebb része. Élesen kanyargó utak futnak végig párhuzamosan a gazdagon csipkézett partszakasszal. A tenger színe zavarbaejtő, és nehéz ellenállni a víz csábító hívogatásának. Nem csak a látvány de az illatok is támadást intéznek az érzékszerveink ellen. A növényzet nem csak a pínea erdőkben merül ki, találunk itt bougenvilleket, pisztácia és jázmin bokrokat melyek édeskés illata a tenger sós levegőjével keveredve sajátos elegyet alkotnak. A mediterráneum elengedhetelen részét képezik az óriás kaktuszok és aloék. A hotel alatti partszakaszon találunk homokfövenyes és sziklás strandot egyaránt. A víz mérsékelten mélyül, fürdésre kivállóan alkalmas. A tengerparti sétányon mintegy 10 - 15 perc alatt elérhetjük a település központját mely jól ellátott üzletekkel. Itt találjuk a nagy olasz filmrendezők törzshelyét is a Caffé Ginorit, mely köztudottan Fellini és Sordi második otthona volt.

A HOTELRŐL - HOTEL BAIA DEL SORRISO / KÜLSŐ TEREK

A hotel teraszáról indul a tengerparti sétány mely elvezet Castiglioncello központjába, illetve lépcsőkön keersztül levezet a partra. Tágas teraszok állnak a vendégek rendelkezésére, ahol közösségi programokat is lehet adott esetben tartani, nem utolsó sorban ideális baráti társaságoknak esti beszélgetésekhez. Közvetlenül a hotel mellett található a Mastroianni villa, mely a település egyik legelegánsabb épülete.

HOTEL BAIA DEL SORRISO /BELSŐ TEREK

A század elején épült villa az 1970 - es évektől működik hotelként. Belső tereit átalakították és 31 komfortos szobát alakítottak ki, melyek 5 szinten oszlanak meg. A hotelben összesen 76 fő szállásolható el egyszerre. A -1. szinten található szobák mindegyike erkélyes, ugyanígy a recepció szintjén található szobák is. Az első, második, valamint harmadik szint szobái nem erkélyesek de tengerre nézőek. A 4 db manzárd szoba is tágas belsővel bír és nem szenved hiányt a panorámában! A Sorriso villa egykoron a filmes szakma közkedvelt találkozó helye volt, falai közt megfordult Alberto Sordi is. Sajátos "liberty" stílusa a környék legkülönlegesebb épületévé emelte. Belül menyezeti stukkók, kőbábos korlátok, még kívül mór hatású szamárhátíves ablakok és kis tornyok kölcsönöznek romantikus hangulatot az épületnek. A szobák egyszerűen berendezettek de minden igényt kielégítenek. A padló hidegburkolatos, a szobákban légkondícionálás és a téli hónapokban fűtés egyaránt biztosított. A vizesblokkok az emeleti szobákban a térkialakítás miatt viszonylag kisebbek, de minden fürdőszobában hajszárító biztosított. Széfek a recepció szintjén találhatóak. Telefon, televízió minden szobában alaptartozék, minibár azonban nem. A hotel egyik nagy értéke az örök panoráma, és a sajátos hangulat Castiglioncelloban, Toszkána szívében.

TÁVOLSÁGOK

- Firenze 109 km
- Lucca 55 km
- Pisa 34 km
- Volterra 55 km
- San Gimignano 90 km
- Siena 125 km
- Vinci 60 km
- Caruso villa 90 km

 

 

NYARALÁS AZ OLASZ TAVAKNÁL

99.500 Ft / fő

 5 éjszaka reggelivel, busszal. hotelben****!
augusztus 06 - 11 időszakban

 

Részletes program internetes portálunk "autóbuszos utazások" menüpontjában elérhető, Olasz tavak címszó alatt.

 

 

 

AUGUSZTUSI HOSSZÚ HÉTVÉGE

"AZ EZEREGYÉJSZAKA MESÉI SARAJEVOBAN "

 SARAJEVO - BASCARSIJA 

2018 augusztus 18 - 20 / 3 nap, 2 éj

  

  

GOLDONI KÁRTYÁS ÜGYFELEINKNEK
44.900 Ft helyett
36.500 Ft
reggelivel, kiemelt ülőhellyel autóbuszunkon, 3 csillagos hotel szobáiban.

Ha nincs még Goldoni kártyája váltsa ki most és élvezzen előnyt szolgáltatásainkban.
Részletes program internetes portálunk autóbuszos utazások menüpontjában található.

 


NYARALÁS A TOSZKÁN BIRTOKON

1 HÉT ÚSZÓMEDENCÉS TOSZKÁN FARMON
FIRENZE SZOMSZÉDSÁGÁBAN

 

 

Az Empoli autóútról letérve még a fák lombkoronái is mesteri megtervezésben vannak összeforrva, leveleik megkomponált zizegései jelzik az út vándorának egy igazán kifinomult és történelmi vidéken vagyunk. Az utunkba keveredő apró kis települések színes és terrakotta amfórái, tálai színt visznek a zavaróan zöld táj hangulatába, melyet tavaszi időszakban is csak a pipacs és napraforgó mezők törnek meg.A Morzano birtokra alsóbbrendű falusi kis út vezet. Nagy vaskapuja jelzi, féltve őrzött értékeket rejteget a terület. A San Giovese aromájának titkos leiratát. Luciano Mignolli birodalma 200 méterre húzódik a Firenze környéki szőlőskertektől. A házban 16 rusztikus, toszkán stílusú apartman került kialakításra 2003 – 2004 között, melyek mindegyike összkomfortos, tágas, és sajátos hangulatú. A kertben úszómedence biztosítja a pihenést. A szálláshelyet azok számára ajánljuk akik szeretnének kicsit közelebb kerülni a toszkán gasztronómiához és a helyi borokhoz. Az épület tetőszerkezetében apró pici ablakok árulkodnak arról, hogy a padlás bizony kincseket rejt. Itt érlelik évek óta a híres édes toszkán bort, a Vin Santot, amely ma már ritkaság számba megy, a több mint tíz évet igénylő érlelési idő miatt. Francesca, a birtok tulajdonosa örömmel enged betekintést a helyi kulinária fortélyaiba is. Amíg a hölgyek a konyhában sürgölődnek, az urak Giacomo vezetésével a család borospincéjébe nyernek bebocsátást, ahol az ízletes borokat meg is kóstolhatják.

TÁVOLSÁGOK:

Pisa: 70 km
Lucca: 90 km
Firenze: 30 km
Tengerpart: 75 km
San Gimignano: 28 km
Siena: 60 km
Volterra: 50 km

Időpont / Árak / apartman / hét   
 
Két légterű 5 ágyas apartman
 
június 11 - június 25 269.000 Ft
június 25 - július 30 279.000 Ft
július 30 - augusztus 06 279.000 Ft
augusztus 06 - augusztus 13 289.000 Ft
augusztus 13 - augusztus 20 289.000 Ft
augusztus 20 - augusztus 27 279.000 Ft
szeptemberben 269.000 Ft

 

 


L         I         G                R         I         A
 

A NYÁR LEGFORRÓBB HETE

A NYÁR LEGIZGALMASABB ÉJSZAKÁJA

EGY NEM MINDENNAPI
ESKÜVŐRE HÍVUNK!


A FIESCHI LAKODALOM
LIGÚRIA LEGLÁTVÁNYOSABB ESKÜVŐJE, LEGIZGALMASABB ÉJSZAKÁJA
AUGUSZTUSI FORRÓ ÉJSZAKÁK LIGÚRIÁBAN SOK STRANDOLÁSSAL, PIHENÉSSEL, ÉS SZÓRAKOZÁSSAL...

Nagy a készülődés Lavagnában, a Ligúr tengerpart egyik leghangulatosabb kisvárosában. Augusztusban valahogy minden este nagy a jövés – menés a város utcáin, és minden üzlet sokáig nyitva tart. Korántsem annak köszönhetően, hogy a mediterrán városban a tengerpartról folyamatosan jönnek a strandolók, akik a település hűs sikátoraiban keresnek menedéket. Nem. Augusztus első napjainak estéin sok a tennivaló, mindenkinek akad dolga. Legfőképp augusztus 12. és 13. napjain. Utolsó igazítások a fényfüzéreken, a szabászatban késő estig folyik a munka, az üzletek kirakatai megteltek kincsekkel, a sétálóutca már fel van lobogózva, a templomok harangjai pedig egy neves esküvő eljövetelét hirdetik. Mindenki izgatott. A fények hamarosan kigyúlnak. Augusztus 14 – én lesz pontosan 787 éve hogy Opizzone Fieschi a híres genovai dinasztia sarja és a bájos sienai Bianca di Bianchi örök hűséget fogadtak egymásnak Lavagna főterén. A város lakói egy ezerszeletes tortával kedveskedtek annak idején a toszkán szépség bevonulása alkalmából. Nemcsak az esküvőnek, de a legénybúcsúnak is évfordulója van mégpedig augusztus 13 - án éjjel. Ebből az alkalomból este megnyílik a bazilika nagy kapuja és mindenki fennhangon énekli az "Addio do Fantin" - t. Másnap az ezerszeletes esküvői tortából mindenkinek jut, aki elővételben jegyet váltott. A tortaszeletekben ötszáz piros szám és ötszáz kék szám van elrejtve. Minden piros számnak van egy kék megfelelője és fordítva. Nagy az izgalom hogy az azonos számú, de különböző színű papírkák és tulajdonosai egymásra találnak - e. Vajon születnek 2018 - ban nagy szerelmek?... Az öregek erről mesélni tudnának! Tarts velünk Ligúria legizgalmasabb esküvőjére, és garantáltan olyan hangulatba csöppensz mely a legvarázslatosabb karneválokat és páliókat is felülmúlja! Hajnalig tartó mulatság felvonulásokkal, élő műsorokkal, zenével, éjfél után tánccal. Mindez augusztus egyik legforróbb éjszakáján a Ligúr tenger partján, ahol akár éjjel is megmártózhatsz a habokban, vagy a parton várhatod meg a napfelkeltét.

A RENDEZVÉNYEN A RÉSZVÉTEL INGYENES!

Regisztrálj nálunk és a vendégünk vagy egy szelet tortára és egy pohár proseccora, továbbá ingyenes városnéző sétákon vehetsz részt!

  
  

 

BÉRELHETŐ APARTMANJAINK A RENDEZVÉNY IDEJE ALATT

PAGGI APARTMAN- Via Paggi /Lavagna
500 méterre a strandtól, 200 méterre a belvárostól, 4. emeleti  55 m2 - es teraszos, légkondícionált lakás parkolással az udvarban.  A lakásban 4 / 5  fő helyezhető el. A terasz étkezésre is alkalmas, asztalok, székek biztosítottak. A lakás egy zsákutcában helyezkedik el, ahol minimális a forgalom. Merőleges a Buenos Aires fasorra, a belváros és strand 15 perces sétával érhető el, a szomszédos Chiavari és az Entella folyó 10 perc sétára található. Boltok, éttermek 300 méteres körzetben.

Augusztus 11 - 18:  189.000 Ft / 7 éj / 4-5 fő
Kaució: 100,00 Eur
Takarítás: 55,00 Eur
Idegenfogalmi adó: 7,00 Eur / fő / hét
Légkondícionálás: az árban
Parkolás: az árban
Rezsi: az árban
Egyéb: ingyenes városnézés Lavagnában / Chiavariban / San Salvatoréban magyar nyelvű idegenvezetővel

 

 

TORINO APARTMAN -  Piazza Torino/Lavagna
Liftes házban, 50 méterre a strandtól, a város szívében, 2. emeleti 90 m2 -es lakás 2 hálószobával, tágas nappalival, elegáns berendezéssel, külön légtérben konyhával. Minden helységben televízió, a konyhában mosogatógép, nagy hűtő, a fürdőben mosógép.A ház a század elején épült, a lépcsőház elegáns és rendezett, a lakók helyi emberek. A lakásban maximum 6 fő helyezhető el. 100 méteres körzetben boltok, éttermek.


Augusztus 11 - 18:  299.900 Ft / 7 éj / 6 fő
Kaució: 100,00 Eur
Takarítás: 55,00 Eur
Idegenfogalmi adó: 7,00 Eur / fő / hét
Légkondícionálás: -
Parkolás: -
Rezsi: az árban
Egyéb: ingyenes városnézés Lavagnában / Chiavariban / San Salvatoréban magyar nyelvű idegenvezetővel

 

PESCATORI APARTMAN - zona Porto /Lavagna
50 méterre a strandtól, 100 méterre a belvárostól, földszinti 48 m2 - es  lakás a kikötőben.  A lakásban 4 fő helyezhető el. A lakás csendes helyen található, mégis éttermek, bárok közelében, 5 perc sétára a főtértől, 2 perc sétára a szabadstrandtól, központi helyen. Beosztása: nappali konyhasarokkal, szétnyitható ággyal, franciaágyas fürdőszoba. A lakás légkondícionált, jól felszerelt.

Augusztus 11 - 18:  179.000 Ft / 7 éj / 4 fő
Kaució: 100,00 Eur
Takarítás: 55,00 Eur
Idegenfogalmi adó: 7,00 Eur / fő / hét
Légkondícionálás: az árban
Parkolás: -
Rezsi: az árban
Egyéb: ingyenes városnézés Lavagnában / Chiavariban / San Salvatoréban magyar nyelvű idegenvezetővel


Bővebb információ a rendezvényről, a regisztrációról, ingyenes városnéző programjainkról: utazas@fratelligoldoni.hu

 


 
FRATELLI GOLDONI
ŐSZ - TÉL 2018

 

FRATELLI TALÁLKOZÓ
BUDAPESTENEGY RENDHAGYÓ ESTE BUDAPESTEN A JÓZSEF ATTILA SZÍNHÁZBAN
KOCSIS JUDITTAL, VÁNDOR ÉVÁVAL, ÉS NEMCSÁK KÁROLLYAL

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

 

Egy rendhagyó szombat este, pezsgőzéssel, beszélgetéssel, kulisszajárással,
a " Filuména házassága" című előadással és sok meglepetéssel.

Házigazdák: Nemcsák Károly, Bodnár Zoltán és Tarnóczi Ferenc
Interaktív beszélgetés a darab kapcsán Vándor Évával, Kocsis Judittal és Nemcsák Károllyal.

2018. november 24 / 16:00 óra

Az eseményre autóbuszt indítunk Miskolcról, melyre az alábbi településeken lehet felszállni:
- Edelény
- Miskolc
- Mezőkövesd
- Füzesabony
- Gyöngyös
- Hatvan
- Gödöllő

Részvételi díj színházjeggyel a Filuména házassága című előadásra, autóbusz közlekedéssel, pezsgőzéssel:
9.900 Ft ( földszint 1 - 2 sor )

Csak színházjegy, kulisszajárás, pezsgőzés
4.900 Ft ( földszint 3- 4 sor)

PROGRAM
Belépés: 15:45 órától
Regisztráció és beléptetés lezárása: 16:00 óra
16:10 - Fratelli találkozó meglepetés vendégekkel, pezsgőzés
17:00 - kulisszajárás Nemcsák Károllyal
18:00 - pezsgőzés / borkóstoló
19:00 - előadás
20:10 - szünetben a pezsgős poharak újratöltése
21:40 - színpadi beszélgetés

Helyfoglalás: szinhaz@fratelligoldoni.hu
Információ: 06 1 400 7337


 

FRATELLI TALÁLKOZÓ EDELÉNYBEN
EGY ESTE SHIRLEY VALENTINE - AL                                                                                                                                                                                                                                                                                   

ELŐADÁS - VACSORA - KASTÉLY LÁTOGATÁS     

 


A Fratelli fiúk és Vándor Éva az edelényi MERLOT borhotelben várnak egy rendhagyó estére.
Utazunk a képzeletben Shirley Valentine - al,
helyi ízeket kóstolunk, melyet a környék pincéinek vörös nedűjével kísérünk.
Egy rendhagyó este, beszélgetéssel, borozással, és a "színpadon" Shirley - vel,
aki testközelből avat be a női lélek rejtelmeibe, és bizonyítja be hogy negyven felett is van élet!
Nem csak a képzeletben utazunk, hiszen a program keretében ellátogatunk az edelényi L'Huillier kastélyba is.
Ha maradnál velünk éjszakára is, kényelmes hotelszobákat kínálunk,
az éjjel pedig tovább folytatjuk a beszélgetést a kandalló melege mellett egy pohár ital kíséretében.
Rendhagyó helyszínen várunk, hamisítatlan vidéki környezetben.

Időpont: 2018 október 22

Árak:
A) előadás + vacsora csomag utazás nélkül: 9.500 Ft
B) előadás + vacsora + kastély csomag utazás nélkül: 11.000 Ft

Autóbusz közlekedést Budapestről 5.900 Ft / fő áron tudunk biztosítani oda - vissza útra.
Felszállási lehetőségek: Budapest - Gödöllő - Hatvan - Gyöngyös - Mezőkövesd.

Szállást 2 - 3 ágyas hotelszobákban*** reggelivel 5.100 Ft / fő áron tudunk biztosítani.

Helyfoglalás: szinhaz@fratelligoldoni.hu
Információ: 06 1 400 7337

 

 

 

 

CINQE TERRE CLASSIC

LIGÚRIA LEGVARÁZSLATOSABB TELEPÜLÉSEI EGY PROGRAMBAN
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

 


CINQUE TERRE KÖRUTAZÁS
 

7 nap / 6 éj egyéni kiutazással apartmanban  szeptember 09 - 15:      39.900 Ft

                                                                       !GOLDONI KÁRTYÁVAL CSAK  35.910 FT!

 

            7 nap / 6 éj autóbusszal, szállodában, reggelivel  szeptember 09 - 15:      109.000 Ft

                                                                     !GOLDONI KÁRTYÁVAL CSAK  89.380 FT!

 

 

 


Részvételi díj tartalmazza:
- 6 éj szállás 4 vagy 6 ágyas apartmanokban / vagy hotelben reggelivel
- magyar nyelvű asszisztencia a teljes kint tartózkodás alatt
- városnézés Lavagnában
- városnézés Chiavariban
- látogatás Sansalvatoréban

A részvételi díj NEM tartalmazza:
- idegenforgalmi adó: 1,00 Eur / fő / éj * szálloda esetében: 2,00 Eur / fő / éj
- apartmanoknál a takarítási költség: 55,00 Eur / apartman
- kaució: nincs

Programok, hajókirándulások idegenvezetővel:

Monterosso – Vernazza egésznapos kirándulás
Corniglia – Manarola egésznapos kirándulás
Portovenere – Riomaggiore hajóval
Portonino – Camogli hajóval

Genova, egésznapos kirándulás
Vacsorázási lehetőség hotelben: 3.990 Ft / fő / alkalom


Apartmanjaink Lavagnában****

Lakásaink összkomfortosak, a belvárosban találhatóak, 200 – 400 méterre a strandtól, 100 méterre a városközponttól. Lakásinkban nincsenek emeletes ágyak. Egyes apartmanok terasszal rendelkeznek. Minden lakás televízióval, felszerelt konyhával, hűtővel, mosógéppel rendelkezik. Az egyes lakások berendezésében eltérés lehet. Bővebb információkért, a konkrét lakás kiválasztása tekintetében hívd irodánkat.Részletes programért kattints ide: fratelligoldoni.hu / Autóbuszos utazások

 

 

DÉL - TOSZKÁNA

CORTONA - MONTEPULCIANO - SIENA - SANGIMIGNANO - TERRANUOVA BRACCIOLINI
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         

 

5 ÉJ SZÁLLÁSSAL A LEGSZEBB HOTELEINKBEN****

3 éjszaka a toszkán tengerparton + 2 éjszaka a toszkán "kerek" erdő közepén

október 07 - 12
104.500 Ft

utazás autóbusszal, 5 éj szállás hotelben, bőséges reggeli, helyi idegenvezető, vox készülék
 (vacsora igényelhető )

Ha nincs még Goldoni kártyája váltsa ki most és élvezzen előnyt szolgáltatásainkban, és érvényesítsen 15 % állandó kedvezményt árainkból!

Részletes programért kattints ide: fratelligoldoni.hu / Autóbuszos utazások


 

 

SZILVESZTER
A TOSZKÁN TENGERPARTON


CASTIGLIONCELLO - FIRENZE - VOLTERRA - CINQUE TERRE
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               

 

Mediterrán hangulat, varázslatos környezet, ínycsiklandozó falatok, különleges helyek...
...és egy igazi show műsor hotelünkben!


5 FELEDHETETLEN ÉJSZAKA ROMANTIKUS VILLÁNK TENGERRE NÉZŐ SZOBÁIBAN,
6 KIVÉTELES NAP TOSZKÁBÁBAN ÉS LIGÚRIÁBAN
ÉS EZER ÉLMÉNY A FRATELLI GOLDONIVAL!

EZ VÁR ÖNRE 2018 ÉV VÉGÉN HA VELÜNK TART!

GOLDONI KÁRTYÁS ÜGYFELEINKNEK
124.900 Ft helyett
106.165 Ft
félpanzióval, kiemelt ülőhellyel autóbuszunkon, erkélyes tengere néző szobában felár nélkül!

Ha nincs még Goldoni kártyája váltsa ki most és élvezzen előnyt szolgáltatásainkban.

Részletes programért kattints ide: fratelligoldoni.hu / Autóbuszos utazások

 

 

"GRAN BALÓN"
ITÁLIA LEGNAGYOBB VÁSÁRA


  ADVENT TORINÓBAN

                                                                                                                                                                                                                                                   

REPÜLŐVEL, 3 ÉJ SZÁLLÁSSAL TORINOBAN***
DECEMBER 07 - 10
89.900 Ft

* utazás repülővel Budapest - Milano - Budapest vonalon
* transzfer Milano - Torino között
* 3 éj szállás hotelben
* reggeli
* városnézés helyi idegenvezetővel

 

Helyfoglalás: utazas@fratelligoldoni.hu
Információ / részletes program: 06 1 400 7337

 

 


ÉV VÉGI ROMANTIKA VELENCÉBEN

  ADVENT ÉLŐ ZENÉVEL, ÜNNEPI VACSORÁVAL

                                                                                                                                                                                                                                                

DECEMBER 14 -16
29.900 Ft

* utazás autóbusszal
* 1 éj szállás hotelben
* reggeli
* városnézés idegenvezetővel 

 

 
 
Fratelli fiúk
Facebook-csoport · 1410 tag
Csatlakozás a csoporthoz
Ha szereted a színházat, az olasz kultúrát, zenét,  és a tartalmas Itáliai  utazásokat itt a helyed! Csoportunk interaktív, posztolhatsz, hozzászólhat...

Cikkek, érdekességek, zene, gasztronómia Itáliából.

Jelentkezz be és értesülj elsőként kedvezményeinkről, lehetőségekről, Goldoni kártyás programjainkról.

    miért éppen  LIGÚRIA ?

ÁLOMNYARALÁS KARNYÚJTÁSNYIRA
- A BÁJOS CINQUE TERRÉTŐL
- A GAZDAG ÉS POMPÁS PORTOFINÓTÓL
- OLASZORSZÁG LEGVAGÁNYABB METROPOLISZÁTÓL GENOVÁTÓL

2018

Miért éppen Ligúria?

- Mert a páratlan szépségű vidék kínálja a legváltozatosabb strandokat és legizgalmasabb városokat
- Mert a tartomány az igazi századeleji itáliai hangulatot adja vissza, és itt igazán Olaszországban érezheted magad
- Mert a Fratelli Goldoni munkatársai személyesen fogadnak Ligúriában, és soha nem maradsz magadra
- Mert nem csak segítünk a szállásfoglalással kapcsolatos teendőkben, hanem hasznos tanácsokkal is ellátunk
- Mert programajánlatokkal állunk rendelkezésre, ahová adott alkalommal el is kísérünk
- Mert
ingyenes városnézésket biztosítunk Lavagnában, Chiavariban, San Salvatoréban.

 

ÉLETÉRZÉS
LIGÚRIA
NYARALÁS A TEMPLOMTORNYOK ÁRNYÉKÁBAN
ÉLET A LAVAGNAI TETŐK FÖLÖTT

OLASZ TENGERPART MÁSKÉPP!

GOLDONI KÁRTYÁVAL - 10 % KEDVEZMÉNY!

 

ROMA APARTMAN / LAVAGNA / LIGÚR TENGERPART                                                                        KIEMELT AJÁNLAT!
( Cinque Terre - Portofino - Genova )

Ha tudod mi az az igazi olasz életérzés, ez a lakás téged vár! Hamisítatlan ligúr környezet, mediterrán hangulat. Genova és Portofino szomszédságában, a Cinque Terrétől karnyújtásnyira, Lavagna tengerpartján, egy XVII. századi belvárosi épület felső lakásában nyaralhatsz, ahonnan a templom tornyokat, a tetőteraszokat, és a patinás sétálóutcát csodálhatod. A lakás minden ablaka a sétálóövezetre néz. Az erkély esti borozgatásokra is alkalmas. A belső terek extrán tágasak, óriási nappali, két tágas szoba, és egy nagy fürdőszoba biztosítja a kényelmet. A két darab kétágyas szoba több ablakkal ellátott, tágas, világos, kilátással. A szobákban hatalmas gardrobe szekrények, kényelmes ágyak. A nappaliban szétnyitható ülőgarnitúra, mely további 2 fő számára biztosít alvási lehetőséget. Felszerelt konyha, mosógép, terasz, televízió. Mindez egy régi "műemlék" épületben, a város szívében, a Santo Stefano katedrális szomszédságában, 400 méterre a szabad strandtól, 100 méterre a város főterétől.

   

6 ágyas két hálószobás lakás a sétálóutcán!

Augusztus 18 - 25: 205.000 Ft / hét / 6 fő
Augusztus 25 - szeptember 01: 196. 700 Ft / hét / 6 fő

Idegenforgalmi adó: 1,00 Eur / fő / éj
Takarítási költség: 55,00 Eur
Kaució: nincs
Rezsi: a bérleti díj tartalmazza

Extra: magyarul beszélő személyzet a helyszínen

 

 

ATTICO APARTMAN / LAVAGNA / LIGÚR TENGERPART
( Cinque Terre - Portofino - Genova )

   

4 fős 1 szobás lakás 300 méterre a strandtól, a belvárosban!

Szeptember:  144.000 Ft
  / apartman / hét / 4 fő

Idegenforgalmi adó: 1,00 Eur / fő / éj
Takarítási költség: 55,00 Eur
Kaució: nincs
Rezsi: a bérleti díj tartalmazza

Extra: magyarul beszélő személyzet a helyszínen

 

 

PAGGI APARTMAN / LAVAGNA / LIGÚR TENGERPART
( Cinque Terre - Portofino - Genova )

5 / 6  fős 3 szobás lakás 500 méterre a strandtól, nagy tetőterasszal, árnyékolóval, extra felszereltséggel.

Július 14 - 21:  259.500 Ft
  / apartman / hét / 6 fő
Július 21 - 28:  259.500 Ft   / apartman / hét / 6 fő
Július 28 - augusztus 04: 264.700 Ft   / apartman / hét / 6 fő


Idegenforgalmi adó: 1,00 Eur / fő / éj
Takarítási költség: 55,00 Eur
Kaució: nincs
Rezsi: a bérleti díj tartalmazza

Extra: magyarul beszélő személyzet a helyszínen

 

TORINO APARTMAN / LAVAGNA / LIGÚR TENGERPART
( Cinque Terre - Portofino - Genova )
5 / 6  fős 3 szobás lakás 50 méterre a strandtól a belvárosban!

Szeptember 01 - 08: 189.000 Ft
  / apartman / hét / 6 fő
Szeptember 08 - 16: 170.000 Ft   / apartman / hét / 6 fő
Szeptember 16 - 23: 159.000 Ft   / apartman / hét / 6 fő
Szeptember 23 - 30: 129.000 Ft   / apartman / hét / 6 fő


Idegenforgalmi adó: 1,00 Eur / fő / éj
Takarítási költség: 55,00 Eur
Kaució: nincs
Rezsi: a bérleti díj tartalmazza

Extra: magyarul beszélő személyzet a helyszínen

 

MONTEBELLO APARTMAN / LAVAGNA / LIGÚR TENGERPART
( Cinque Terre - Portofino - Genova )

4 / 5  fős 1 szobás lakás 200 méterre a strandtól, a történelmi belvárosban!

Július 21 - 30: 220.000 Ft
  / apartman / 10 éjszaka/ 4/5 fő
Július 21 - 28: 199.900 Ft   / apartman / 7 éjszaka/ 4/5 fő

Idegenforgalmi adó: 1,00 Eur / fő / éj
Takarítási költség: 55,00 Eur
Kaució: nincs
Rezsi: a bérleti díj tartalmazza

Extra: magyarul beszélő személyzet a helyszínen

 

 


OUR APARTMENTS AND HOTELS 

 AT THE TUSCAN AND LIGURIAN SEAS

 

SPECIAL PRICES ONLY BY FRATELLI GOLDONI TRAVEL

VILLA SORRISO*** - CASTIGLIONCELLO / TOSCANA

The most beautiful and caracteristic part of Toscana, is Castiglioncello and it's romantic rocky and sandy cost. You find lot of plants, flowers, green parks with palms  around the hotel. Opposite of the villa are Elba and Giglio Island, in te vicinity Livorno, Lucca, Pisa, Volterra, Siena, San Gimignano, Firenze... Ideal for trips, and for holiday too. The best choice for families, couples, for young and for oldies as well. All rooms have seaview panorama. History? yes! Years ago, the villa was the home of great events of the Italian film industry. You find some pictures about this fact. Alberto Sordi, Federico Fellini were the guests of the villa. Next to the hotel you find the palace of Mastroianni family. The hotel rooms are equipped with all comforts like private bathroom, Tv, phone, Air condition. The sandy and the rocky beach is under the hotel. You can reach it by lift, or by steps. 

In July for 7 nights in half pansion: 450,00 Eur / person

For groups in September / October / March / April / May: 28 Eur / person on BB

Group service:  guidated tours ( Italian / Hungarian ) with free VOX appliance!

 

HOTEL SUD EST*** - LAVAGNA / CINQUE TERRE ( LIGURIA )

  

Hotel Sud Est is located in the middle of the Gulf of Tigullio, in the town of Lavagna, on the iverside of Enella. Thanks to the rain very easy to take a trip to Cinque Terre ( 40 min. ) or relax on the 2nd most beautifull sandy beach in Sestri, ( 5 min. ) or visit the exciting metropolis, Genova. If you like the pictoresque little fishvillages you are in the right place. To arrive to Camogli, Zoagli, Rapallo, Bogliasco, Sori, Moneglia... takes only 15 - 20 minutes. The famous Portofino is available by boat from the port of Lavagna in only 45 minutes. In the vicinity ( 200 m ) you find shops, supermarkets,  beach, historical center, palaces, villas, parks. All rooms are with private bathrooms, some of them with AC, or with enormous terrace ( 25 m2 ). Ideal place for holiday, or to explore cosy villages, paths, nice beaches. The best place for trips to Cinque Terre / Genova / Portofino. We advise to try the kitchen! Excellent.

In July for 7  nights in half pansion with beach services: 399,00 Eur / person
In August for 7  nights in half pansion with beach services: 450,00 Eur / person

For groups in September / October / March / April / May: 28 Eur / person on BB

Group service:  guidated tours ( Italian / Hungarian ) with free VOX appliance!

 

 

OUR APARTMENTS IN LAVAGNA / CINQUE TERRE - PORTOFINO ( LIGURIA )


MAZZINI APARTMENT - LAVAGNA *MAZZINI AVENUE
Two bedrooms apartment with spacious livingroom, kitchen.  Free beaches are available as well in only 150 m. The historical center, and shops, restaurants are only 80 m. Well equipped kitchen, good position. Maximum for 6 persons. 

MAY 116,00 Eur / night
01 - 16 JUNE 116,00 Eur / night
16 - 23 JUNE 116,00 Eur / night
23 - 30 JUNE 745,00 Eur / week
30 - 07 JULY 795,00 Eur / week
07 - 14 JULY -
14 - 21 JULY 840,00 Eur / week
21 - 28 JULY 895,00 Eur / week
28 - 04 AUGUST 895,00 Eur / week
04 - 11 AUGUST 920,00 Eur / week
11 - 18 AUGUST -
18 - 25 AUGUST -
25 - 01 SEPTEMBER -
01 - 08 SEPTEMBER 720,00 Eur / week
08 - 15 SEPTEMBER 710,00 Eur / week
15 - 22 SEPTEMBER 116,00 Eur / night
AFTER 22 SEPTEMBER 116,00 Eur / night

The price includes all costs! Final cleaning: 55,00 Eur. Caution: 100,00 Eur. City tax: 1,00 Eur / pax / night

 

TORINO APARTMENT - LAVAGNA / Piazza Torino
Two bedrooms apartment with spacious livingroom and kitchen.  Free beaches are available as well in only 50 m. The historical center, and shops, restaurants are only 100 m. Well equipped kitchen, good position. Maximum for 6 persons.MAY 116,00 Eur / night
01 - 16 JUNE 116,00 Eur / night
16 - 23 JUNE 116,00 Eur / night
23 - 30 JUNE 745,00 Eur / week
30 - 07 JULY 795,00 Eur / week
07 - 14 JULY -
14 - 21 JULY 840,00 Eur / week
21 - 28 JULY 895,00 Eur / week
28 - 04 AUGUST 895,00 Eur / week
04 - 11 AUGUST 920,00 Eur / week
11 - 18 AUGUST -
18 - 25 AUGUST -
25 - 01 SEPTEMBER -
01 - 08 SEPTEMBER 720,00 Eur / week
08 - 15 SEPTEMBER 710,00 Eur / week
15 - 22 SEPTEMBER 116,00 Eur / night
AFTER 22 SEPTEMBER 116,00 Eur / night

The price includes all costs! Final cleaning: 55,00 Eur. Caution: 100,00 Eur. City tax: 1,00 Eur / pax / night

 

MONTEBELLO APARTMENT -Via Montebello /Lavagna
In the heart of the historical center, only 400 meters from the sandy beach. 50 m2, 2nd floor, one bedroom with matrimonial bed, and double sofa bed in the living room. Spacious aprtment for 4 people, in the vicinity of Santo Stefano Cathedral. Bars and restaurants are in 3 meters! The main squear, mercato, and supermarkets are only 50 meters.    

 

MAY -
01 - 16 JUNE 455,00 Eur / week
16 - 23 JUNE 455,00 Eur / week
23 - 30 JUNE 500,00 Eur / week
30 - 07 JULY 505,00 Eur / week
07 - 14 JULY 525,00 Eur / week
14 - 21 JULY 545,00 Eur / week
21 - 28 JULY 565,00 Eur / week
28 - 04 AUGUST 590,00 Eur / week
04 - 11 AUGUST .
11 - 18 AUGUST -
18 - 25 AUGUST -
25 - 01 SEPTEMBER -
01 - 08 SEPTEMBER 505,00 Eur / week
08 - 15 SEPTEMBER 470,00 Eur / week
15 - 22 SEPTEMBER 460,00 Eur / week
AFTER 22 SEPTEMBER -

The price includes all costs! Final cleaning: 55,00 Eur. Caution: 100,00 Eur. City tax: 1,00 Eur / pax / night

 

ATTICO APARTMENT  Piazza IV Innocenzo /Lavagna

Little pretty apartment for 4 persons, in the heart of the city center, on the 6th flor with panoramic wiev terrace! Recomended for romantic persons and couples. Well equipped, there is everything for a good vacation! Matrimonial bed in the bedroom, and one doble divan bed in the livingroom. 

 

Prices in June
455,00 Eur / week

Prices in September
490,00 Eur / weekThe price includes all costs! Final cleaning: 55,00 Eur. Caution: 100,00 Eur. City tax: 1,00 Eur / pax / night

PAGGI APARTMENT- Via Paggi /Lavagna

Spacious apartment in the 4th floor, 500 m from the beach, 400 m from the center, 800 m from the next city Chiavari, which is available by walk. Only apartment with air condition and big terrace. The Buonos Aires Avenue is only 2 minutes walk from the house. Recomended for families, and for who want to relax. Restaurants, and supermarkets are only 300 m. 

Prices in July
510,00 Eur / week

Prices in August
620,00 Eur / weekThe price includes all costs! Final cleaning: 55,00 Eur. Caution: 100,00 Eur. City tax: 1,00 Eur / pax / night

 

OUR APARTMENT IN MONTESPERTOLI ( TUSCANY )


MONTESPERTOLI


                  


FATTORIA MORZANO  - Montespertoli ( Firenze )
At about 25 km from Florence, thirty hectares of vineyard in an unique estate above the gentle hills of Chianti, in Morzano, near Montespertoli. To experience the Chianti with its flavors, 16 self-catering apartments with all comforts, right in the middle of our vineyards! A residence in the heart of Tuscany, located  2 km from the center of Montespertoli which is located along the "Via Volterrana", not far from the Via Francigena. This charming residential complex is located within our Tenuta di Morzano winery, surrounded by vineyards, where our guests can spend a pleasant stay immersed in the typical Florentine Chianti landscape.

The really privileged position of Borgo Filicardo offers many            
interesting routes to discover. The cities of Florence (25 km), San Gimignano (30 km), Siena (63 km), Pisa (68 km) and the whole geographical area of ​​Chianti are easily reachable. There are numerous sports and cultural activities that can be done nearby, golf courses, tennis courts and riding stables are just a few kilometers away, and then museums, wine and food itineraries and spas complete the offer. All the apartments are bilocal ( bedroom - livingroom ) with spacious interior. 5 bedded houses with garden and swimming-poolMAY: 815,00 Eur / week
JUNE: 865,00 Eur / week
JULY: 890,00 Eur / week
AUGUST: 930,00 Eur / week
SEPTEMBER: 865,00 Eur / week

OKTOBER: 615,00 Eur / week

No cleaning fees!
Only caution, and city tax

                       

 

 
 

                                                                             

 

   

 Fratelli Goldoni Kft.   |   1076 Budapest, Garay tér 16. (bejárat a Cserhát utcából)   |   Tel.: 06 1 400 7337   |   E-mail: info@fratelligoldoni.hu